Ισχύουν τα ίδια για όλους – Δεν τρέχουν στα αγωνιστικά τεστ του Ιανουαρίου, οι αξιολογημένοι ρέφερι που έβγαλαν αυτά των ΕΠΣ Αθηνών, Πειραιά, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής, όπως επίσης και οι διαιτητές και οι βοηθοί της 7ης Περιφέρειας που έτρεξαν στην Πάτρα

Ένας σημαντικός αριθμός αξιολογημένων διαιτητών των ενώσεων που προαναφέραμε έτρεξε στα αγωνιστικά τεστ, άρα όσοι τα έβγαλαν, δεν χρειάζεται να λάβουν μέρος σε αυτά που θα γίνουν το διάστημα 12-14 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Φυσικά εξαιρούνται όσοι δεν τα έβγαλαν, όσοι ήταν τραυματίες και πάνω από όσοι δεν πήραν μέρος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα η ΚΕΔ θα ανακοινώσει τα ονόματα των ρέφερι που θα κληθούν για τα αγωνιστικά τεστ (yo yo οι διαιτητές, ariet οι βοηθοί) και από αυτή τη λίστα θα φανεί και ποιοι τα έχουν περάσει. Ο λόγος που επετράπη στους διαιτητές και στους βοηθούς να τρέξουν στις κατά τόπους αγωνιστικές δοκιμασίες είναι για να γλιτώσουν έξοδα και ταυτόχρονα να υπάρξει αποσυμφόρηση από πλευράς συμμετοχής.

Τόσο ο υπεύθυνος ανάπτυξης Κύρος Βασάρας, όσο και η ΚΕΔ είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα που έδειξαν οι διαιτητές και οι βοηθοί. Υπήρξε τάξη και συνέπεια από όλους, οι συμμετέχοντες προσαρμόστηκαν στους κανόνες,  με αποτέλεσμα να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις των αρμοδίων. Άλλωστε όλα τα αγωνιστικά τεστ έχουν βιντεοσκοπηθεί και για εκπαιδευτικούς λόγους.