"Θα κρίνονται κάθε μέρα οι ρέφερι" - Ανοιχτοί οι πίνακες - Τα προηγούμενα χρόνια ο κανονισμός δεν εφαρμόζονταν αλλά φέτος θα γίνει η αρχή

***Τα μηνύματα που θα στείλουν οι Γκιρτζίκης, Καραμελίδης στο σεμινάριο των διαιτητών και των βοηθών της Σούπερ Λίγκας που ξεκινά σήμερα
Οι ομιλίες στο σεμινάριο, με αυτό των ρέφερι και των βοηθών της Σούπερ Λίγκας, να ξεκινά τη Δευτέρα δίνουν και το στίγμα της νέας… διαιτητικής χρονιάς. Στίγμα που αναμένεται να δώσει αυτοπροσώπως ο Γιώργος Γκιρτζίκης ή αν την τελευταία στιγμή αλλάξει κάτι και δεν παραστεί, θα αναλάβει ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης που επίσης θα μιλήσει στους διαιτητές.
Ποιο είναι το… στίγμα; «Οι διαιτητές θα κρίνονται κάθε μέρα», είναι η φιλοσοφία που επικρατεί, ενώ προσθέτουν ότι όσοι «αγνοήσουν αυτά τα λόγια θα το καταλάβουν πολύ καλά μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ο κανονισμός επιτρέπει αλλαγές και σίγουρα θα γίνουν».
Ενδιαφέρον έχει και το εξής: «Τόσα χρόνια λέμε για ανοιχτούς πίνακες και ο κανονισμός δεν εφαρμόζεται. Από φέτος θα γίνει η αρχή και θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι τα κριτήρια με τα οποία θα κρίνονται είναι αυστηρά και ανάλογα θα παίρνονται και οι αποφάσεις».

Οσοι θυμούνται τον Γκιρτζίκη ως πρόεδρο της ΚΕΔ γνωρίζουν πολύ καλά την αποφασιστικότητα του σε όλα τα θέματα. Αυτό κάνει και ως πρόεδρος της ΕΠΟ. Επίσης, οι διαιτητές πρέπει να κατάλαβαν την αυστηρότητα που θα υπάρχει και από όσα τους είπε ο Τσαχειλίδης στις συγκεντρώσεις για τις εξετάσεις.