Τι είπε ο Μπίκας στον Κουκουλάκη για την απόδοσή του στον τελικό Κυπέλλου

Παρατηρήσεις τεχνικής φύσεως, παρά λαθών, έκανε ο παρατηρητής του τελικού Κυπέλλου Γιώργος Μπίκας (Χαλκιδικής) στον Μιχάλη Κουκουλάκη (Ηρακλείου). Γενικά ο Μπίκας σχημάτισε καλή εικόνα για τον ρέφερι του ματς Ολυμπιακός-Ξάνθη 3-1 και στα θετικά του προσμέτρησε ότι ο Κουκουλάκης κουνούσε τα χέρια του, εξηγώντας με τις κατάλληλες κινήσεις γιατί έδινε κάποιες παραβάσεις. Στον Μπίκα άρεσε ότι ο Κουκουλάκης χειρίστηκε βάση του κανονισμού τα νεύρα στο 69’, δείχνοντας κίτρινη κάρτα στους Ρομπέρτο, Μποτία και Καπετάνο. Όμως, μετά δεν έκανε το ίδιο με τον τελευταίο που προκάλεσε την αποβολή του Μποτία. Ακόμη για λόγους διαχείρισης ο Κουκουλάκης δεν έδειξε στο 18’ κίτρινη στον Γουάλας και ο Μπίκας τον δικαιολόγησε.
Μια άλλη παρατήρηση που του έκανε είναι ότι δεν άφηνε τα πλεονεκτήματα. Επίσης, ήρθε τρεις φορές σε επαφή με την μπάλα και για να γίνεται συχνά σημαίνει ότι υπάρχει τεχνικό θέμα με την διαγώνιο μέσα στο γήπεδο. Ο Κουκουλάκης προτιμά να κινείται κάθετα. 
«Δεν μπορώ να σας χαλάσω την χαρούμενη ατμόσφαιρα. Αν είστε εσείς χαρούμενοι τότε είμαι και εγώ. Η όλη εικόνα σας ήταν καλή. Ελάτε όμως τώρα να πούμε κάποια πράγματα τεχνικής φύσως που πρέπει», είναι η παρατήρηση που έκανε ο Μπίκας σε όλη τη διαιτητική ομάδα του τελικού κυπέλλου.

Παράλληλα ο παρατηρητής του τελικού θυμήθηκε και τα δικά του μεγαλεία, όταν ήταν ρέφερι: «Πριν από 23 χρόνια ήμουν εγώ διαιτητής σε αυτό το γήπεδο και σφύριξα τον τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Χαίρομαι γιατί είχα πάει καλά όπως εσύ τώρα και παρατηρητής ήταν ο πατέρας σου. Πως τα φέρνει η ζωή...».


Παρά τις λεπτομέρειες η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία του τελικού. Αλλωστε όλα πήγαν καλά και δεν υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο. Επειδή ο Κουκουλάκης είναι διαιτητής ψυχολογίας αναμένεται να πάρει και ορισμό στα πλέι οφ. Για αυτό και στην ΕΠΟ ήταν χαρούμενοι για αυτό.