Μηνύσεις και αγωγές από τον Ζωγράφο για τις παράνομες υποκλοπές - Δεδομένη η στήριξη της ΕΠΟ

***Στην αντεπίθεση περνά ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ
***Υπενθυμίζουμε ότι στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου ο Ζωγράφος είχε πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης.

Στο πλευρό του Χριστόφορου Ζωγράφου βρίσκεται η ΕΠΟ, η οποία στηρίζει τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, μετά την νέα προσπάθεια λάσπης σε βάρος του με παράνομα υποκλαπείσες συνομιλίες και συρραφές αυτών ενώ δεν είναι και ολοκληρωμένες. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 100 % παράνομες υποκλοπές έγιναν από κοριό που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του.
Για την ΕΠΟ όχι μόνο δεν υπάρχει θέμα Ζωγράφου αλλά η ομοσπονδία θα τον στηρίξει και στα νομικά έξοδα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη ετοιμάζονται οι πρώτες νομικές κινήσεις, καθώς θα γίνουν μηνύσεις και αγωγές.
Η ομοσπονδία κρίνει ότι δεν υπάρχει λόγος να εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στον... κανιβαλισμό κατά του Ζωγράφου, όμως θα το πράξει αν αναγκαστεί από την εξέλιξη των πραγμάτων. Ομως, επαναλαμβάνουμε ότι η στήριξη προς αυτόν θεωρείται δεδομένη και μάλιστα με έργα, όπως αυτό της νομικής στήριξης που του παρέχει.
Οπως ήδη αναφέρουμε γνωστοί άγνωστοι είχαν τοποθετήσει κοριό μέσα στο αυτοκίνητό του και κατέγραφαν συνομιλίες του, οι οποίες έχουν συρραφτεί και έχουν κοπεί, με άγνωστα κριτήρια, αλλά φαίνεται να είναι στα… μέτρα κάποιων συμφερόντων. Δεν έχουν καμία νομική ισχύ. Το μόνο που προσφέρουν οι συνομιλίες αυτές αφορούν στη δημιουργία εντυπώσεων, αρκετές μπορεί να είναι και λανθασμένες. 
Οι συνομιλίες ανέβηκαν όλες στο διαδίκτυο και αποτελεί ερώτημα γιατί δεν προέκυψε αντίδραση από το κράτος ή τη δικαιοσύνη, προκειμένου να προστατευτεί ο παράγοντας της ΚΕΔ.
Υπενθυμίζουμε ότι στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου ο Χριστόφορος Ζωγράφος είχε πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης, όμως η έρευνα δεν προχώρησε εις βάθος. Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη κατά αγνώστων και η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή.