Η... ανατροπή που θέλει ο Σκοτσέζος στους παρατηρητές διαιτησίας

Έρχονται ανατροπές και στον πίνακα των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας, πάλι με πρωτοβουλία του Χιού Ντάλας. Το συγκεκριμένο θέμα τέθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΕΔ υπό την προεδρία του Γιώργου Καραμελίδη και με τη συμμετοχή του αναπληρωτή προέδρου Χριστόφορου Ζωγράφου, των Γιώργου Αμυγδαλή και Δημήτρη Μπέγκου, και φυσικά του Σκοτσέζου.
Ο Ντάλας λοιπόν ανέφερε ότι ο πίνακας των παρατηρητών της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να περιλαμβάνει μη διεθνείς βοηθούς. Μπορεί ο ελληνικός κανονισμός διαιτησίας να μην κάνει διάκριση μεταξύ ρέφερι και βοηθών, όμως αυτό που ανέφερε ο Σκοτσέζος, όπως επικαλέστηκε ο ίδιος, αποτελεί οδηγία της ΟΥΕΦΑ, άρα αναμένεται να αλλάξει και ο κανονισμός. Άλλωστε σε μια από τις επόμενες αφίξεις του Σκοτσέζου θα συζητηθούν και οι αλλαγές στα ισχύοντα στη ΓΣ της ΕΠΟ που θα γίνει τον Ιούνιο.

Όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι οι παλαιοί βοηθοί πρέπει να αποκλειστούν από παρατηρητές. Απλά οι πρώην βοηθοί της Σούπερ Λίγκας θα έχουν δικαίωμα να μετέχουν στον πίνακα της Φούτμπολ Λιγκ. Και μόνο οι πρώην διεθνείς βοηθοί στην Σούπερ Λίγκα.