Ετοιμάζουν νέο αίσχος με τον επόμενο τελικό Κυπέλλου


-Η δήλωση Μπαλτάκου ότι θα βάλουν στην προκήρυξη να αποφασίζει η ΕΠΟ για την έδρα προκαλεί γέλιο καθώς η ομοσπονδία δεν είναι της… ισονομίας

 

Σοβαρότητα μηδέν. Μπορεί η ΕΠΟ να έπαθε αλλά δεν έμαθε με το θέμα του τελικού Κυπέλλου και πάει να κάνει τα πράγματα χειρότερα με προκήρυξη-κωμωδία. Αν ψηφίσουν αυτά που λένε, θα μπορούν να κάνουν «μαγειρείο», αφού θα συμπεριλάβουν όλα τα ενδεχόμενα. Με δεδομένο ότι η ομοσπονδία έχει και… παρελθόν, με αυτό το θέμα, ουδείς αποκλείει οι προκλήσεις να ξεπεράσουν κάθε όριο.

Η δήλωση Μπαλτάκου επ’ αυτού όχι μόνο δεν έχει λογική, προκαλεί γέλιο. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προανάγγειλε ότι θα βάλει όλα τα ενδεχόμενα, για εξωτερικό, να αποφασίζει η ΕΠΟ για την έδρα, μέχρι και για διπλό τελικό για να κάνουν ρουσφέτια ανάλογα με τους φιναλίστ. «Δεν θα πούμε κάποια συγκεκριμένη πόλη, που θα γίνει, αλλά θα δούμε ανάλογα με τις ομάδες (σ.σ. που θα συμμετάσχουν στον τελικό) και θα βγάλει απόφαση η Εκτελεστική. Θα είναι όλα στο τραπέζι. Δεν θα βάλουμε μόνο το Πανθεσσαλικό. Ή διπλός τελικός ή θα πάμε στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και ο φετινός τελικό Κυπέλλου (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0) είχε πολλά… επεισόδια καθώς πρώτα …έκανε τον γύρο του κόσμου (Νέα Υόρκη, Αγγλία, Αυστραλία, Πολωνία, Αλβανία, Κύπρος) για να καταλήξει το Πανθεσσαλικό, αν και ξεκίνησαν από ΑΕΛ Αρένα, Αγρίνιο και Ζωσιμάδες…

Να θυμηθούμε ότι αυτόν του 2020 (ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-1) που τον είχαν βάλει στην ακατάλληλη Ριζούπολη, με τον Ολυμπιακό να καταγγέλλει ότι το έκαναν επειδή το ήθελε η ΑΕΚ και μετά από πολλές αναβολές κατέληξαν να γίνει μήνα Σεπτέμβριο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και, άκουσον άκουσον, με τα ρόστερ της προηγούμενης σεζόν (2019-20).

Στην ΕΠΟ ας μην ψάχνουν, τα περσινά με παρακαλετά τα πήρε η Cosmote, γιατί τα τηλεοπτικά κανάλια δεν ενδιαφέρονται για το Κύπελλο, καθώς πρόκειται για διοργάνωση που την έχουν κάνει λάστιχο. Και θα την κάνουν ακόμα χειρότερα! Ενώ δεν έχουν αποφασίσει για τον τρόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου ασχολούνται με το που θα γίνει, επειδή τους ενδιαφέρει να προετοιμάσουν το έδαφος για «μαγειρείο».

Συμπέρασμα: Η ΕΠΟ είναι διοργανώτρια της πλάκας. Για να μην υπάρχουν… κηλίδες, αν προτιμάτε υποψίες για ρουσφέτια, θα έπρεπε να ορίσει τον τελικό Κυπέλλου με τη σύνταξη της προκήρυξης. Να βρει μια ή δυο έδρες, φροντίζοντας να βρει τρόπο να τις εξασφαλίσει και όχι να πάει με λογική του στιλ «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω»! Ετσι, δεν θα άφηναν υποψίες για τίποτα, ούτε και περιθώριο για διαμαρτυρίες λόγω των επιλογών τους!

 

Σχόλια