Καζάνι που βράζει η ΕΠΟ: Δρομολογούνται ξεκαθαρίσματα


Τέλειωσε το πρωτάθλημα, έγινε ο τελικός Κυπέλλου και στο Πάρκο Γουδή αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα …δικά τους. Η ΕΠΟ μπαίνει στον… αστερισμό των ξεκαθαρισμάτων, με τον εκτελεστικό διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση να βρίσκεται (και να μην βρίσκεται!) στο κάδρο.

Από το μπλοκ του βορρά, που στηρίζεται από τον ΠΑΟΚ, διαδίδουν ότι υπήρξε συμφωνία με το μπλοκ του νότου, που στηρίζεται από την ΑΕΚ, για να την αποπομπή του Φιλιππούση, συγκεκριμένα διέρρευσε (χωρίς ο ίδιος να πάρει επίσημη θέση) ότι θα παραιτηθεί τον Ιούνιο. Ηταν η δεύτερη φορά που ο Μάκης Γκαγκάτσης προσπάθησε να αλλάξει ο Φιλιππούσης (αρχικά από εκτελεστικός γραμματέας, τώρα από εκτελεστικός διευθυντής), πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Ούτε τώρα είναι σίγουρο! Από την πλευρά του μπλοκ του νότου λένε ότι δεν έγινε τέτοια συμφωνία για τον Φιλιππούση! Όμως, θα ξεκινήσει πόλεμος;

Τι θα γίνει αν ο Φιλιππούσης δεν τηρήσει αυτά που λένε (επαναλαμβάνουμε λένε αλλά οι άλλοι σφυρίζουν αδιάφορα!) ότι τάχα συμφωνήθηκαν; Η μήπως δεν συμφωνήθηκαν; Λένε ότι το μπλοκ του νότου είναι στο πλευρό του και ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, καθώς ο εκτελεστικός διευθυντής έχει συμβόλαιο που λήγει του χρόνου το καλοκαίρι. Αν και το σκάνδαλο είναι ότι ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, σύμφωνα με την Ολιστική Μελέτη, έπρεπε να επιλεγεί με διεθνή διαγωνισμό, όμως αυτό δεν το λέει κανένας!

Γενικά, η ΕΠΟ είναι καζάνι που βράζει. Ο Μελισσανίδης κατάργησε τον Μπαλτάκο στον τελικό Κυπέλλου και έδωσε εντολή να κάνει την απονομή ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Οι σύμβουλοι του μπλοκ του νότου δεν δίνουν σημασία στον Μπαλτάκο, από τον Ιανουάριο που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τεχνητή έλλειψη απαρτίας και δεν τους βγήκε. Επίσης, ακούγεται ότι δεν πρόκειται το μπλοκ του νότου να παραδώσει τα σκήπτρα στο μπλοκ του βορρά το καλοκαίρι του 2024, όπως είναι η συμφωνία.

Όλα αυτά δείχνουν ότι η ΕΠΟ δεν έχει σχέση με την κανονικότητα. Επίσης, επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι ανεξάρτητη ομοσπονδία. 

Σχόλια