Τελεσίγραφο Ενωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ στην ΕΠΟ


«Ο,τι αναφέρει ο νόμος και οι τροποποιήσεις του», είναι το κλίμα που επικράτησε στο ΔΣ της Ενωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ όπου συζητήθηκε το γεγονός ότι η ΕΠΟ δεν τους εντάσσει στις τάξεις της. Η Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ αποφάσισε να περιμένει μέχρι τη ΓΣ της ΕΠΟ, στις 30/6, και αν δεν γίνει μέλος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο με βάση το δεδικασμένο των ΕΠΣ Ανατολικής και Δυτικής Αττικής που ο τότε πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης δεν δεχόταν να τις εγγράψει.

Στις 11/6 η διοίκηση της Ενωσης Διαιτητών/ΟΔΠΕ θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ, Ιάκωβο Φιλιππούση για να συζητήσει το θέμα της ένταξής της στους κόλπους της ομοσπονδίας. Από τη στιγμή που υπάρχει νόμος η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εντάξει την Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ στη δύναμή της. Η προσφυγή μπορεί να γίνει και μετά τη συνάντηση με τον Φιλιππούση,

Η Ενωση Διαιτητών/ΟΔΠΕ θα ζητήσει και συνάντηση με τον Μπένετ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αγγλος κλήθηκε στο σημερινό (3/6) ΔΣ και απάντησε ότι είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις. 

Σχόλια