Διαιτησία... μπανανία γύρισε το ματς και ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Αρη - Επιπέδου... υπογείου οι ξένοι που φέρνουν - Η μια ξεφτίλα μετά την άλλη


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-2

Διαιτητής: Αλ Χακίμ (Σουηδίας)

Βοηθοί: Κλαϊβέρ,

Βίλντε (Σουηδίας)

4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

VAR: Τζάγια (Αλβανίας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Ταπατζάς (Θράκης)

7' : Ο Αλ Χακίμ έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αουγκούστο γιατί έπαιξε ριψοκίνδυνα τον Νταρίντα (ο διαιτητής εφάρμοσε το πλεονέκτημα και δεν επανήλθε για να υποδείξει την κίτρινη κάρτα).

27: Σωστά ο Κλαϊβέρ υπέδειξε οφσάιντ τον Ματέο Γκαρσία του Άρη.

29': Σωστά ο Κλαϊβέρ υπέδειξε οφσάιντ τον Καμαρά του Άρη όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (σουτ στο δοκάρι).

38': Ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει επιθετικό φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν ο Καμαρά κράτησε αγκαλιά τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ και τον έριξε στο έδαφος.

42': Σωστά ο Κλαϊβέρ υπέδειξε οφσάιντ όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση από τον σκόρερ Καμαρά του Άρη και δεν μέτρησε το γκολ.

58-59' φίλαθλοι του Άρη πέταξαν κροτίδα κοντά στον Κωνσταντελλια την στιγμή που ήταν έτοιμος να εκτελέσει κόρνερ (υπήρξε 2' διακοπή).

64-68': Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπράμπετς στον Σβαμπ, ο Αλ Χακίμ έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, όμως ο Τζάγια τον κάλεσε στο VAR. Κακώς, ο Σουηδός σφύριξε πέναλτι, είναι ανύπαρκτο. Η επαφή του Μπράμπετς με τον Σβαμπ είναι φυσιολογική. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ έδιωξε τη μπάλα και μετά στο κατέβασμα το πόδι του βρήκε αυτό του αντιπάλου του. 

73-74': Αρχικά κακώς ο Κλαϊβέρ υπέδειξε οφσάιντ τον Σοάρες που έκανε την πάσα στον σκόρερ του ΠΑΟΚ, Ζίβκοβιτς, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR κάνοντας χρήση με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ ενημέρωσε τον διαιτητή ότι το γκολ είναι κανονικό, δεν ήταν σε θέση οφσάιντ ο Σοάρες και το γκολ μέτρησε κανονικά (1-2).

90+1': Σωστά αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λουτσέσκου γιατί προσπάθησε να πετάξει αντικείμενο στην εξέδρα και για εξύβριση.

Υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο πάγκων των ομάδων, εισήλθε πλήθος κόσμου στο γήπεδο καθώς και ο Καρυπίδης του Άρη.

Μετά την διακοπή ο αγώνας ξεκίνησε στο 90+7' και έδειξαν +7' καθυστερήσεις.

90+11' σωστά ο Β βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Νταμπό του Άρη.

90+12' σωστά ο Β βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη

Σχόλια