Τα «κραξίματα» των ορισμών


-Αν δεν ήταν ο Ολυμπιακός να τους βγάζει στη σέντρα και να τους εκθέτει ακόμη θα έφερναν ξένους διαιτητές από τις σκανδιναβικές χώρες που είχαν μήνες να σφυρίξουν επειδή τα πρωταθλήματα είχαν διακοπεί. Πάντως, το σχέδιο απαξίωσης των ξένων καλά κρατεί.

-Προτιμούσαν ρέφερι σαν τους Κέλετ και Πινέιρο που αλλοίωσαν τη βαθμολογία με λάθη κατά του Ολυμπιακού

-Με την επιλογή του Μαριάνι για το ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός αποδείχθηκε ότι τόσο καιρό μπορούσαν να φέρουν διαιτητή επιπέδου, άρα επιβεβαιώνεται και το σχέδιο απαξίωσης των ξένων διαιτητών.

-Αν και ο Μαριάνι δεν είναι της ελίτ κατηγορίας.

-Στις 16 Φεβρουαρίου o Μαριάνι, ο οποίος συμβουλεύεται συχνά το VAR, σφύριξε Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας με παράπονα τις δυο ομάδες. Οι γηπεδούχοι στο 85’ ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Φρεντ, ενώ ο τεχνικός της Αγγλικής ομάδας Ερικ Τεν Χαγκ έγινε έξαλλος επειδή δεν απέβαλε τον Κουντέ, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Ράσφορντ (64’).  

-«Μπορούμε να συζητήσουμε αν είναι μέσα ή έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά είναι σίγουρα κόκκινη κάρτα. Ρώτησα τον διαιτητή «γιατί» και μου είπε ότι ήταν έξω από το κουτί και δεν ήταν φάουλ», δήλωσε ο Τεν Χαγκ. Ο Μαριάνι σε αυτή τη φάση δεν έδωσε φάουλ!

-Αμ, το άλλο; O VAR Ευγένιο Αμπατίστα δεν είναι διεθνής διαιτητής, φέτος δεν έχει σφυρίξει κανένα ματς στην Ιταλία και ορίζεται μόνο ως VAR. 

-Ο Ευαγγέλου (Αθηνών) θα σφυρίξει το ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός. Ο ρέφερι, την τρέχουσα σεζόν έχει μπει πολλές φορές στον ΠΑΟΚ, κάποιες στην ΑΕΚ αλλά πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, έχει να σφυρίξει παιχνίδι του από πέρσι τον Φεβρουάριο (Παναθηναϊκός-Απόλλων 3-0).

-Στο VAR του προαναφερόμενου αγώνα θα είναι ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) που κάνει… διπλοβάρδια το τρέχον Σαββατοκύριακο. Σήμερα (11/3) σφύριξε τον αγώνα της Σούπερ Λίγκας 2 ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1, ματς που ξεκίνησε με καθυστέρηση επειδή ζήτησε να κατέβει το πανό με τα φέρετρα.

-Να προσέχουν, εκτός από τον Μανούχο, μην πάθει υπερκόπωση και ο Παπαδόπουλος. Την Δευτέρα (6/3) ο Θεσσαλονικιός σφύριξε… πράσινα καθώς ήταν διαιτητής στον αγώνα Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 2-0, όπου δεν καταλόγισε πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Η ασυλία ήταν εξασφαλισμένη καθώς ήδη τον είχαν ορίσει VAR στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ 0-1.

-Τα «συνεργεία» νομίζουν ότι έχουν χιούμορ αλλά δεν κοιτάνε που τους έχουν ξευτιλίσει…

-Οι ίδιοι μπορεί να θεωρούν ότι κάνουν επίδειξη δύναμης, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να προκαλούν. Για μια ακόμη φορά ο Μανούχος μπαίνει σε ματς της ΑΕΚ, καθώς ορίστηκε τέταρτος στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Για μια ακόμη φορά μετά την υπόθεση της μεζούρας που η ΑΕΚ έχασε με πάταγο στα αθλητικά δικαστήρια.

-Ο Μανούχος δεν σταμάτησε να παίρνει σερί ορισμούς μετά τον αγώνα Ατρόμητος-ΑΕΚ που δεν διεξήχθη στην προκαθορισμένη ημερομηνία της 22ης αγωνιστικής, λόγω της… μεζούρας. Την τελευταία (26η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου τον έβαλαν τέταρτο στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακού ενώ τον είχαν ορίσει τέταρτο και στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0 (την 23η αγωνιστική), λες και δεν υπάρχουν άλλοι διεθνείς!

-Ο Κατοίκος (Αθηνών) ορίστηκε στον αγώνα Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα αν και στο παιχνίδι Αρης-Βόλος 3-0 δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Αρη. Παρατηρητής του, στο «Κλ. Βικελίδης», θα είναι ο Μάνταλος και προβλέπουμε ότι θα τον βάλει καλό βαθμό! Μπορεί να είναι και ο μεγαλύτερος της σεζόν σε σχέση με όλους τους διαιτητές.

-Ποιός ασχολείται με τα λάθη; Αν είναι «εξυγιαντικά» όλοι έχουν ασυλία!

-Ο Μαλούτας (Ημαθίας) ορίστηκε Βόλος-ΠΑΟΚ. Ο ρέφερι που δεν βλέπει τίποτα. Ηταν τέταρτος στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 2-1 και δεν ειδοποίησε τον Τζήλο για να δείξει την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Κούρτιτς; Γιατί, όπως φαίνεται στο βίντεο, γύρισε το κεφάλι του αλλού καθώς μπροστά του ο Κούρτιτς πάτησε τον Γκονζάλες με τις τάπες;

Σχόλια