Ενα... μάτσο χάλια ο Μαλούτας: Δεν έδωσε πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, χάρισε κάρτες σε παίκτες του


-Ενώ ο Λουτσέσκου χωρίζει την Ελλάδα στα δυο και δεν ασχολείται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. «Δεχόμαστε επίθεση από την Αθήνα», η νέα δήλωση-ντροπή που έκανε.

SUPER LEAGUE 2022-23

26η αγωνιστική

Κυριακή 12 Μαρτίου2023

ΒΟΛΟΣ-ΠΑΟΚ 0-1

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Κούλα (Ξάνθης),

Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

AVAR: Μωϋσιάδης Θ. (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Τάπραντζης (Αιτωλοακαρνανίας)

9': Ο Χριστοδούλου έκανε λάθος και υπέδειξε κόρνερ υπέρ του ΠΑΟΚ, ενώ έπρεπε άουτ υπέρ του Βόλου. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Βόλου, ειδικά από τον τερματοφύλακα Κλέιμαν που έφτασε μέχρι τον βοηθό να του διαμαρτυρηθεί και ο Μαλούτας του χαρίστηκε, χωρίς να του υποδείξει κίτρινη κάρτα (θα συμπλήρωνε 4 κίτρινες και θα έχανε το πρώτο ματς των PLAYOFFS).

35': Σωστά ο Χριστοδούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

41': Σωστά ο ίδιος βοηθ’πς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

48': Ο Μαλούτας έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μπράντον του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο.

49': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Σάστρε του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον Πιρές από την φανέλα. Όμως μετά την υπόδειξη της κίτρινης, ο Σάστρε του διαμαρτυρήθηκε έντονα και του χαρίστηκε για την δεύτερη κίτρινη κάρτα.

54': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Κουλιεράκη όταν μάρκαρε ριψοκίνδυνα τον αντίπαλο του, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο του Βόλου. Ο διαιτητής του χαρίστηκε, (θα συμπλήρωνε 4 κίτρινες και θα έχανε το πρώτο ματς των PLAYOFFS).

57': Κακώς δεν υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κουλιεράκη για ριψοκίνδυνο παίξιμο, (ήταν η δεύτερη φορά που χαρίστηκε για κίτρινη στον Κουλιερακη), υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον Οζέγκοβιτς στον διαιτητή.

62': Ο Μαλούτας έπρεπε να δώσει πέναλτι για κλωτσιά του Κουλιεράκη στον Πίρινεν, κακώς δεν υπήρξε παρέμβαση από τον Τζοβάρα.

85': Κακώς σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ δεν υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι του Ντέλετιτς, που του διαμαρτυρήθηκε έντονα και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

90+3': Σωστά ο Κούλα υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

Σχόλια