Οι «εξυγιαντικές αρλούμπες» του Διαμαντόπουλου και η… σιγή του Παπαδόπουλου στην κόκκινη κάρτα


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OFF  

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

ΒΟΛΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας),

Δημητριάδης Λ. (Μακεδονίας)

4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

VAR: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Παρατηρητής: Γκάγκας (Λάρισας)

13': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν αμυντικός πήδηξε πάνω στην πλάτη του Παπασταθόπουλου.

15': Ο ρέφερι έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα Ντέλετιτς του Βόλου για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον Χάμες του από την φανέλα.

21': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

38': Μια ακόμη κίτρινη που… έπνιξε. Επρεπε να την δείξει στον Ντέλετιτς για έντονη διαμαρτυρία (του ζητούσε να σφυρίξει φάουλ για ακούσιο παίξιμο της μπάλας με το χέρι στην άμυνα του Ολυμπιακού).

40': Επρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού όταν ο Αλχο μάρκαρε αντικανονικά τον Κανός, στην συνέχεια ο Οζέγκοβιτς έφυγε στην αντεπίθεση και τον ανέτρεψε ο Παπασταθόπουλος και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα γιατί ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση.

44': Κακώς ο Δημητριάδης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

58': Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ τον Οζέγκοβιτς όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση (απέκρουσε ο Πασχαλάκης).

66': Ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού για παίξιμο της μπάλας με το χέρι από τον Σιέλη του Βόλου, στο ημικύκλιο της μεγάλης του Βόλου, αν δεν είχε παίξει την μπάλα με το χέρι, ο Μασούρας θα την έπαιρνε στην κατοχή του και θα ήταν μόνος του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σε αυτή την φάση έπρεπε να συστήσει ο VAR στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για  αποστέρηση προφανούς ευκαιρίας για γκολ (κόκκινη κάρτα).

67’: Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

76': Κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κασάμι, το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο, το πόδι του πήγε στην μπάλα και όχι στο πόδι του αντιπάλου του.

78': Ο Διαμαντόπουλος σωστά απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) τον Μπράτσο για έντονες συνεχόμενες διαμαρτυρίες.

88': Σωστά ο Δημητριάδης υπέδειξε άουτ υπέρ του Βόλου, στην σέντρα του Ροντινέι η μπάλα εξ ολοκλήρου είχε περάσει την γραμμή τέρματος και στην συνέχεια σωστά δεν μέτρησε το γκολ του Ελ Αραμπί.

90+3: Σωστά ο Κωσταράς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Βόλου.

Σχόλια