ΕΠΟ και ΚΕΔ των σκανδάλων: Ξεφτιλίζονται και δεν παραιτούνται


-Σα να μην έφταναν όλα αυτά συνεχίζουν να βάζουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα.

 

-Η ΚΕΔ του Μπένετ και της κομπανίας του (Μάνταλος και λοιποί Ελληνες) είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι ως παράγοντες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Παρόλα αυτά δεν παραιτούνται και συνεχίζουν να βάζουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα.

-Οι ομάδες της Super League, με επίσημη απόφαση του ΔΣ της διοργανώτριας (την Τετάρτη, 15/3), ζήτησαν ελίτ διαιτητές σε όλα τα ματς, όμως ο Μαυροβούνιος Νταμπάνοβιτς (με VAR τον Πορτογάλο Μπρούνο Εστέβες) που όρισαν στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και ο Σουηδός Αλ Χακίμ (με VAR τον Αλβανό Τσάζια) που όρισαν στο παιχνίδι Αρης-ΠΑΟΚ είναι ρέφερι της πρώτης κατηγορίας. Οι ρέφερι δεν προέρχονται καν από τα έξι προηγμένα πρωταθλήματα!

-Το αποκορύφωμα του σκανδάλου ήταν ο ορισμός του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) στο ματς Βόλος-Ολυμπιακός, με VAR τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και με του Κωσταρά (Αιτ/νιας) και Δημητριάδη (Μακεδονίας) που είναι οι βοηθοί του Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη.

-Με αυτούς του ορισμούς θέλουν να δημιουργήσουν δεδικασμένο και για τα επόμενα παιχνίδια. Δηλαδή, δεν πρόκειται να σεβαστούν την απόφαση του ΔΣ της Super League και θα κάνουν ό,τι τους καπνίζει, λες και η διαιτησία είναι τσιφλίκι τους.

-Βρίσκουν χιλιάδες δικαιολογίες για να μην φέρνουν καλούς ξένους διαιτητές. Σα να μην έφτανε αυτό φέρνουν ξένους (Κέλετ, Πινέιρο, Μαριάνι) που σφυρίξουν όπως οι Ελληνες της… εξυγίανσης. Είναι φανερό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο απαξίωσης των ξένων διαιτητών για να ζητούν Ελληνες οι ομάδες. Είναι φανερό ότι τα «συνεργεία» κάνουν επίδειξη δύναμης. Όμως, θα περάσουν όλα αυτά;

-Είναι και σκάνδαλο για την ΕΠΟ καθώς οφείλει, μετά το αίτημα της Super League, να ζητήσει την παραίτηση της ΚΕΔ. Αλλιώς είναι και η ίδια συμπαραστάτης σε αυτή την κομπανία των ανίκανων να κάνουν ορισμούς.

-Να μην ξεχνάμε ότι η ΕΠΟ με απόφαση της ΕΕ αύξησε την αμοιβή των ξένων διαιτητών (στις 4.000 ευρώ για ρέφερι από πρωταθλήματα των Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Ολλανδίας και Γαλλίας) και στις 3.000 ευρώ από τα υπόλοιπα, όμως και πάλι δεν μπορούν να βρουν ρέφερι!

-Αν δεν το έχουν καταλάβει εκεί στο Πάρκο Γουδή, οι ανίκανοι της ΚΕΔ ξεφτιλίζουν και την ΕΠΟ.

 


Σχόλια