ΚΕΔ: Και… επίσημα ανίκανοι και ακατάλληλοι – Το λένε και μόνοι τους


-Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ο Μπένετ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να βρει ελίτ διαιτητές και ότι θα ορίζει Ελληνες στα παιχνίδια του Βόλου.

-Εβγαλαν ανακοίνωση αντί να παραιτηθούν.

 

Και επίσημα οι παράγοντες της ΚΕΔ είναι ανίκανοι και ακατάλληλοι. Ένα σχόλιο με αφορμή ότι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Πάντως, από την ανακοίνωση προκύπτει ότι και επίσημα είναι ανίκανοι και ακατάλληλοι. Ο Μπένετ παραδέχεται ότι δεν μπορεί να βρει ελίτ διαιτητές, γενικά δεν μπορεί να βρει ξένους, και ότι θα ορίζει Ελληνες στα παιχνίδια του Βόλου. Εννοείται ότι είναι της πλάκας οι δικαιολογίες ότι τάχα έχουν υποχρεώσεις στα πρωταθλήματά τους και ότι επειδή οι ελίτ είναι 26 «η διαθεσιμότητα έλευσης τους είναι πάρα πολύ περιορισμένη»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Σχετικά με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή στον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, από την ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποιούνται τα ακόλουθα:

1. Ο αρχιδιαιτητής κ. Μπένετ είναι απολύτως ανυποχώρητος, ότι μόνο σε δύο από τους τρεις αγώνες play-off θα ορίζονται ξένοι διαιτητές.

2. Ο κ. Μπένετ θεωρεί ότι είναι αδύνατον να έρχονται τρεις ξένοι διαιτητές κάθε Κυριακή και Τετάρτη, λόγω των υποχρεώσεών τους στα εθνικά και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

3. Οι ελίτ διαιτητές στην UEFA είναι μόνο 26 (27 με τον κ. Σιδηρόπουλο) και όλοι αγωνίζονται σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλέον των εθνικών τους πρωταθλημάτων, άρα η διαθεσιμότητα έλευσης ελίτ διαιτητών είναι πάρα πολύ περιορισμένη».

Σχόλια