Ο Μαρινάκης έδωσε τη λύση για κορυφαίου επιπέδου διαιτητές στη συνάντηση με τον Μπαλτάκο


Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο και εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων για τις κακές διαιτησίες της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ και τόνισε ότι ο τρόπος λειτουργία του προέδρου της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός. Ακόμη, ο Μαρινάκης έδωσε τη λύση για να έρχονται κορυφαίου επιπέδου διαιτητές καθώς η ΕΠΟ δέχθηκε να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας από τα 6 μεγάλα  πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αναλυτικά  η ανακοίνωση της Super League:

«Ο Πρόεδρος της Super League κ.  Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα  πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία».

Σχόλια