Ο Περάκης «έσωσε» τον Τσιμεντερίδη που έδωσε επιθετικό φάουλ αντί για πέναλτι μαρς - Με ποια κριτήρια ανεβάζουν διαιτητές σαν τον ρέφερι της ΕΠΣ Κοζάνης; - Δεν ξέρουν τι τους γίνεται! - Και ύστερα οι ΕΠΣ φωνάζουν γιατί εγκαταλείπουν οι διαιτητές! - Να κάνουν τι;


SUPERLEAGUE 2022-23

PLAY OUT

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης),

Διαμαντής (Λέσβου)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Κούλα (Ξάνθης)

Παρατηρητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

30-33': Αρχικά ο Τσιμεντερίδης σφύριξε επιθετικό φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού, όμως μετά από παρέμβαση του VAR (= Περράκης) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, όταν είδε την φάση σωστά αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Αστερα Τρίπολης και κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα Ανέστη του Παναιτωλικού που έπαιξε ριψοκίνδυνα στο κεφάλι του Καστάνο. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-0.

50' -51': Στο γκολ της ισοφάρισης του Παναιτωλικού από τον Κολοβό, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR για το αν το κλέψιμο της μπάλας από τον Χουχούμη έγινε με κανονικό ή αντικανονικό τρόπο, μετά τον έλεγχο σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, ο Χουχούμης έκλεψε καθαρά την μπάλα από τον αντίπαλο του.

56': Ο Τσιμεντερίδης κακώς υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Άλβαρες του Αστέρα Τρίπολης για ριψοκίνδυνο παίξιμο, το μαρκάρισμα του δεν ήταν για κάρτα.  

 

Σχόλια