Τα... έσπασαν οι «σύμμαχοι»: Σύγκρουση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για Φιλιππούση και δικαίωση Ολυμπιακού – Το μπλοκ του βορρά έκανε... μέτωπο!

Ούτε ο ΠΑΟΚ δεν αντέχει αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ! Για αυτό και ο Μάκης Γκαγκάτσης σήκωσε... μπαϊράκι απέναντι στον Φιλιππούση, για τον οποίο δεν διαψεύστηκε ότι η επιλογή του ως εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ έχει... σφραγίδα Μελισσανίδη. Αιτία αποτελούν οι αλλαγές που έκανε ο Φιλιππούσης στο λογιστήριο, χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν, και η επιστολή του Γκαγκάτση αναφέρει ότι έπρεπε να εγκριθούν από την ΕΕ της ΕΠΟ, της οποίας είναι μέλος.

Η επιστολή Γκαγκάτση, εμμέσως πλην σαφώς, δικαιώνει τον Ολυμπιακό και επιβεβαιώνει ότι είναι νόμιμη η προσφυγή του στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της πρόσληψης του Φιλιππούση. Η ΕΠΟ αμφισβήτησε τη νομιμότητα της κίνησης όμως, η επιστολή Γκαγκάτση, ουσιαστικά, την αδειάζει. Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός θεωρεί παράνομη την πρόσληψή του επειδή παραβιάστηκε το καταστατικό.

Σχετικά με καθ’ εαυτό το περιεχόμενό της επιστολής του Μάκη Γκαγκάτση, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ υποστηρίζει ότι ο Φιλιππούσης δεν είχε δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο λογιστήριο. Επίσης,υμφωνούν και άλλα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ, συγκεκριμένα οι Αντωνίου, Κουπτσίδης, Γαβριηλίδης, Μπουχλαριώτης και Χατζησαρόγλου. Δηλαδή, όλο το μπλοκ του βορρά είναι κόντρα στο μπλοκ του νότου.

Αναλυτικά η εποστολή του Μάκη Γκαγκάτση για τις κινήσεις του Φιλιππούση:

«Καλησπέρα, με έκπληξη -και όντας κοινοποιημένος- έλαβα αυτό το μέιλ όπως οι υπόλοιποι συνάδελφοι- μέλη της ΕΕ. Στα άρθρα 55 και 56 του καταστατικού της ΕΠΟ στα οποία αναφέρονται σαφώς οι αρμοδιότητες του εκτελεστικού γραμματέα, δεν προκύπτει ότι μπορεί να προχωρήσει μονομερώς σε αλλαγή του διοικητικού προσωπικού χωρίς την προηγούμενη έγκριση της ΕΕ. Για τον λόγο αυτόν -και επειδή δεν θέλω να έχω ευθύνη από ενέργειες ή παραλείψεις οποιουδήποτε- δεν συμφωνώ αν δεν υπάρξει προηγούμενη έγκριση από την ΕΕ ή την ΕΕΘ (σ.σ. Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων). Με εκτίμηση Μάκης Γκαγκάτσης».

-Η προσφυγή του Ολυμπιακού έχει εκδικαστεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και εκκρεμεί η απόφαση,

-Ενας μήνας πέρασε από την εκλογές της ΕΠΟ και ο εμφύλιος ΑΕΚ και ΠΑΟΚ άναψε για τα καλά...

 

 

Σχόλια