Ο Γκορτσίλας βιάστηκε να σφυρίξει και δεν ...πρόλαβε το γκολ


SUPERLEAGUE

PLAY OUT

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

(91' πέν. Ματσόλα - 11' Ραμπέγιο, 20' Ενσικουλού, 88' πέν. Μανούσος)

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου),

Μπουξμπάουμ (Ανατοιλικής Αττικής)

4ος Κουκούλας (Λέσβου)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Ευβοίας)

Κανένα πρόβλημα με το 1-0 του Ατρομήτου στο 11’. Ο Ροντρίγκο δεν είναι οφσάιντ, ένας συμπαίκτης του είναι εκτεθειμένος, ο οποίος δεν επηρεάζει τη φάση. Επίσης, ο σκόρερ δεν έκανε φάουλ, με το σήκωμα του ποδιού, παρά ο αντίπαλος έβαλε το κεφάλι του.

Σε κανονική θέση ήταν και ο Ενσικουλού στο 0-2 (στο 20’).

88’: Σωστά καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μεντίνα στον Κωτσόπουλο, που δεν είχε καν τη μπάλα στα πόδια του. Ένα... χαζό πέναλτι από τον Μεντίνα.

90’: Ο Θεοδωράκης έπεσε στα πόδια του Καρέλη και τον βρήκε με τα χέρια, με αποτέλεσμα να τον ανατρέψει, όμως στην εξέλιξη της φάσης ο Ματσόλα σκόραρε, όμως ο Γκορτσίλας δεν το μέτρησε και έδωσε το πέναλτι. Είναι παρόμοια περίπτωση με το γκολ του Ολυμπιακού στο Απόλλων Σμύρνης που προηγήθηκε πέναλτι αλλά ο Σιδηρόπουλος καθυστέρησε ελάχιστα και δεν σφύριξε, μετρώντας το γκολ. Αντίθετα ο Γκορτσίλας βιάστηκε να σφυρίξει. Δεν θα λέγαμε ότι είναι λάθος καθώς στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα αλλά έχει να κάνει με το ότι ο ρέφερι δεν είχε καθαρό μυαλό Αν ο διαιτητής είχε ελάχιστα καθυστερήσει το σφύριγμα, τότε θα αποφάσιζε να μετρήσει το γκολ... Με το πέναλτι έγινε το 3-1 υπέρ του Ατρομήτου.

 

 

 

 

Σχόλια