Ο Ζαγοράκης ...μένει «μακριά» από τη καρέκλα του! Αντί να τελειώσει τον Φιλιππούση, «τιμωρεί» τον εαυτό του! – Μήπως... ισχύει το «μακριά και αγαπημένοι»;


Όσο δεν μιλάει τόσο εκτίθεται ο Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δίνει την εντύπωση ότι δεν είναι πρόεδρος καθώς ο ίδιος έχει συγκρουστεί με τον Φιλιππούση, έχει θέσει βέτο «ή αυτός ή εγώ», παρόλα αυτά δίνει την εντύπωση ότι περιμένει να βγάλουν άλλοι τα κάστανα από την φωτιά.

Τι πρόεδρος είναι αν μπορεί να επιβάλει τα θέλω του και εξαρτάται από άλλους; Αυτό δείχνει ότι δεν μπορεί να διοικήσει!  Η ρήξη του Ζαγοράκη με τον Φιλιππούση δημιουργεί θέμα στην ΕΠΟ, όμως ο πρόεδρός της παραμένει άφαντος. Ούτε τον τελειώνει ούτε παίρνει θέση δημόσια. Αν ο Ζαγοράκης πραγματικά δεν τον ήθελε θα είχε συγκαλέσει ΕΕ με θέμα την απομάκρυνσή του, όμως όχι δεν έγινε αυτό, αλλά στην ΕΠΟ αναπτύσσεται φημολογία ότι κάποιοι έχουν αναλάβει το ρόλο των ειρηνοποιών για να γεφυρώσουν το χάσμα Ζαγοράκη-Φιλιππούση.

Δηλαδή, γελάει ο κόσμος. Με αυτά φαίνεται ξεκάθαρα πως ο Ζαγοράκης δεν έχει πυγμή. Όταν έχει στο πλευρό του μέχρι και την κυβέρνηση!




Σχόλια