Ο Ζαγοράκης θα κάνει συμβούλιο με μόνο θέμα το τέλος του Φιλιππούση, αλλιώς θα φύγει ο ίδιος – Μέχρι τότε θα μετράει... κουκιά; - Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει... – Εχει καταλάβει ότι είναι πρόεδρος;




Το επόμενο βήμα του Ζαγοράκη θα είναι να συγκαλέσει Εκτελεστική Επιτροπή με μοναδικό θέμα την αποπομπή του Ιάκωβου Φιλιππούση από τη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διεμήνυσε ότι αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να συγκαλέσει ΕΕ και παράλληλα, μέχρι να φύγει ο Φιλιππούσης, δεν πρόκειται να πάει ούτε στο Πάρκο Γουδή.

Με λίγα λόγια, μπροστά στο ενδεχόμενο δικής του παραίτησης, ο Ζαγοράκης θέλει να «σύρει» και την ΑΕΚ στην αποπομπή του Φιλιππούση. Δεν έμεινε κρυφό ότι έπεσαν στο κενό όλες οι προσπάθειες για να μαζευτεί η κατάσταση. Ο Ζαγοράκης επιμένει στο βέτο «ή εγώ, ή αυτός». Όμως, είναι απορίας άξιο πως άφησε ο Δημητρίου να εισηγηθεί την πρόσληψη Φιλιππούση ενώ η πρόσληψη Εκτελεστικού Γραμματέα είναι θέμα αποκλειστικής του αρμοδιότητας, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ. Ολόκληρος πρόεδρος της ΕΠΟ και έμεινε... μετεξεταστέος επειδή όλοι κατάλαβαν τι θα συμβεί εκτός από τον ίδιο.

Σχόλια