Έψαχναν τέταρτο διαιτητή για το ΟΦΗ-Ατρόμητος



ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με το ματς ΟΦΗ-Ατρόμητος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ. Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο τέταρτος διαιτητής Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου) δεν κατέστη δυνατόν να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Εγινε αγώνας δρόμου για τα βρεθεί άλλος και αυτός είναι ο Δημήτρης Μόσχου (Λασιθίου) από τον πίνακα της Γ' Εθνικής. 
Στο ίδιο αεροπλάνο, που δεν προσγειώθηκε στο Ηράκλειο ήταν και ο βοηθός Κωνστατίνου (Πρέβεζας) ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Σινιοράκη (Χανίων).
Ο διαιτητής Φωτιάς (Πέλλας) και ο βοηθός Πετρόπουλος (Αρκαδίας) έφτασαν κανονικά στο Ηράκλειο, ενώ δεύτερος βοηθός είναι ο Σινιοράκης (Χανίων).

-Ποτέ ξανά δεν μπήκε τέταρτος στην Superleague από τον πίνακα της Γ' Εθνικής!

-Η ανακοίνωση της ΚΕΔ: 

Εν όψει του αγώνα της 4ης Αγωνιστικής των Play off/out της SL1 OΦΗ-Ατρόμητος στις 17/4 ο Β΄ Βοηθός Κωνσταντίνου Ηλίας και ο 4ος Διαιτητής Ζαμπαλάς Σπυρίδων, που είχαν αρχικά ορισθεί, δεν μπορούν να μεταβούν στην Κρήτη λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ως εκ τούτου , η ΚΕΔ/ΕΠΟ προχώρησε στην αντικατάστασή τους  με τους κκ. Αντώνιο Σινιοράκη (ΕΠΣ Χανίων) και Δημήτριο Μόσχου (ΕΠΣ Λασιθίου) αντίστοιχα.

Σχόλια