Απέτυχε η προσπάθεια της ΕΠΟ να κάνει τη Superleague τοπικό πρωτάθλημα

Αίσθηση προκάλεσε η πρόταση του μέλους της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Διακοφώτη για πρωτάθλημα της Superleague με 15 ομάδες την επόμενη περίοδο. Το ευτύχημα είναι ότι το αίτημα του δεν συγκέντρωσε την απαραίτητη πλειοψηφία να υλοποιηθεί, το δυστύχημα ότι βρέθηκαν 9 μέλη της Ε.Ε να το στηρίξουν.

Ανάμεσα σε αυτούς που το υπερψήφισαν ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτ/νιας  Τάκης Παπαχρήστος που μάλλον νόμισε  ότι αποφασίζει για ερασιτεχνικά σωματεία της περιοχής  του και όχι για επαγγελματικές ομάδες .

Παρασύρθηκε προφανώς από την διοργάνωση της Α΄ κατηγορίας της Ένωσης του όπου τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να την συγκροτήσει αξιοπρεπώς με συγκεκριμένο αριθμό ομάδων ( 16,15,14 ομάδες ανά περίπτωση) μερικές από τις οποίες μάλιστα δεν μετέχουν καθόλου ή αποχωρούν στην διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ήταν νομίζουμε η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ  Δωδεκανήσου για συμμετοχή 15 ομάδων στην Superleague η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της ανικανότητας , αλλά ταυτόχρονα και η χρυσή ευκαιρία  ώστε να απεμπλακεί εντελώς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τις ορέξεις των βλαχοπροέδρων που αποφασίζουν για την τύχη του και εκτελούν τις διαταγές των αφεντιών τους.


Σχόλια