Σε όλα… πάτος με την «εξυγίανση»: Στο… βυθό έστειλαν τη διαιτησία, το VAR αλλά και την Εθνική


Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Το σύστημα της δήθεν «εξυγίανσης» που παρέδωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο σε συγκεκριμένα συμφέροντα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ισονομία, να μην υπάρχει το 50-50 στη διαιτησία, να υπάρχει μόνο βυθός, είναι απασχολημένο! Ψάχνει να βρει τις χαμένες Κυριακές, για αυτό και τα ρεζιλίκια ήρθαν όλα μαζεμένα, χωρίς υπερβολή, έπεσαν σαν… καταιγίδα.
Η εντός έδρας ισοπαλία (1-1 με το Λιχτεστάιν) ήταν σαν δέκα ήττες μαζί για την Εθνική ομάδα, να μην ξεχνάμε ότι προηγήθηκε και η… τραγωδία, καθώς το… συγκρότημα που φορά γαλάζια φανέλα, ηττήθηκε και από την Αρμενία. Μετά τα τελευταία ποδοσφαιρικά γεγονότα δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι η… εξυγίανση δεν άφησε τίποτα όρθιο.
Όμως, για βραβείο Οσκαρ είναι το θράσος της προπαγάνδας, καθώς κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι έφταιγε ο Σαρρής, επειδή δεν κράτησε τον Σάντος, ο οποίος είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά τελικά άλλαξε γνώμη ο Σαββίδης. Το σημειώνουμε για να δικαιολογήσουμε ότι κάνουν προπογάνδα! Όμως, είναι βέβαιο ότι φταίνε οι Γραμμένος, Βρακάς, Παπαχρήστος και όλη η ΕΠΟ.
Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, το ναυάγιο της Εθνικής ήταν ένα ακόμη ναυάγιο! Η… εξυγίανση απέτυχε παντού. Για τρίτη σερί σεζόν η διαιτησία με τα ποδοσφαιρικά ασύλληπτα λάθη βρίσκεται στο… κάδρο, ενώ ακόμη και με VAR θέλουν να αδικήσουν τον Ολυμπιακό.
Επίσης, είναι τυχαίο ότι πριν το πατατράκ της Εθνικής προηγήθηκαν οι ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ; Οι δυο ΠΑΕ που είχαν κάνει «σημαία» την… εξυγίανση, όμως ενδιαφέρθηκαν μόνο για τα συμφέροντά τους. Ήθελαν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο και κατέληξαν ο ΠΑΟΚ να αμφισβητήσει το πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ και η τελευταία τα δυο από τρία Κύπελλα, αφού, μέσω της διαιτησίας, αλλοιώθηκε η  βαθμολογία της Λίγκας και τα ζευγάρια των τελικών.

Σχόλια