Ο Φωτιάδης έδωσε περισσότερα φάουλ στον Βόλο παρά στον Ολυμπιακό! - Γελάνε και τα θλιμμένα στραγάλια


Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται με τη διαιτησία! Κοιτάμε τα στατιστικά του αγώνα Ολυμπιακός-Βόλος 5-0. Ναι, σε ματς που οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 5-0 ο Φωτάδης έδωσε 13 φάουλ στον Ολυμπιακό και 16 στην φιλοξενούμενη ομάδα! Γελάνε και τα θλιμμένα στραγάλια με τους διαιτητές του Περέιρα.
Κατά τα άλλα, με τη διαιτησία δεν δικαιολόγησε αυτπύς που... ανακάλυψαν το ταλέντο του και τον ανέβασαν, πέρσι, στη μεγάλη κατηγορία. Στα 39 του δείχνει έναν διαιτητή χωρίς εμπειρίες, σα να ξεκινά τώρα καριέρα.
Ο Φωτιάδης επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Βόλου, χαρίζοντας κάρτες. Επίσης, ήταν αργός στις κινήσεις του. Πάντως, είναι σωστό το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Ολυμπιακού και χωρίς χρήση VAR.
Στο 41’ έδειξε κίτρινη στον Μεχία και όχι στον Ομάρ που είδε ο Γ. Σαββίδης, ο ΠΑΟΚ και η προπαγάνδα. Εκείνη την ώρα ενημέρωσε τον Σιδηρόπουλο που ήταν στο VAR, στο ημίχρονο και την ομάδα του Βόλου, για αυτό και δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς, όταν έδειξε κίτρινη στον Ομάρ στο 52’. Διαβάστε και σε επόμενη ανάρτηση ενώ σημειώστε ότι έβγαλε κάρτα στον Ομάρ σε φάση που δεν ήταν ούτε φάουλ!
SUPERLEAGUE
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 5-0
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτ/νίας),
 Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
AVAR: Κωσταράς (Αιτ/νίας)
Παρατηρητής: Νικολακόπουλος (Αθηνών)