«Κόντρες» και… ετοιμασίες επειδή θεωρούν τελειωμένο τον Γραμμένο!


-Ενώ είναι σε εξέλιξη προσπάθεια επαναπροσέγγισης των δυο μπλοκ, όχι όμως σε επίπεδο κορυφής. Κάποιος έριξε... δίχτυα στην κορυφή του νότου!


Πώς να διοικήσει ο Γραμμένος, «όχι πως μπορεί» λένε ο κακές γλώσσες, όταν εκλογές στην ΕΠΟ θα γίνουν του χρόνου τον Οκτώβριο και άρχισαν ήδη τα σενάρια διαδοχής του στην προεδρία, όπως προκύπτει από όσα διαρρέουν από το Πάρκο Γουδή σε «εξυγιαντικά» ΜΜΕ; Αρχικά, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν να παραιτηθεί, επειδή τάχα δεν άντεχε την κατάσταση που τάχα βρήκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως το σενάριο δεν επιβεβαιώθηκε αλλά η πραγματικότητα είναι ότι η διοίκησή του τα έκανε «μαντάρα»!
Είναι επιβεβαιωμένο πως τα έκανε χάλια, καθώς ο Γραμμένος ήθελε να διώξει τη FIFA και την UEFA που θα μείνουν, τουλάχιστον, όσο και η διοίκησή του! «Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες», έχει δηλώσει. Αρα, το γεγονός ότι παραμένουν, επιβεβαιώνει ότι τα πράγματα είναι χάλια.
Η τελευταία διαρροή αναφέρει ότι «ο δικός μας Γραμμένος», όπως δήλωσε ο Σαββίδης, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία και άρχισαν να «παίζουν» ονόματα. Κατ΄αρχήν η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές είναι ότι πλέον η ΕΠΟ δεν είναι «συμμαχία», αλλά χωρισμένη σε δυο μπλοκ (του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ).
Στο μπλοκ του βορρά το «δαχτυλίδι» της διαδοχής θέλουν να πάρουν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου, που είναι και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, και ο ταμίας Περικλής Λασκαράκης που είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Επίσης, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, υπάρχει και ένας… συναγωνισμός μεταξύ των δυο προαναφερόμενων.
Ο… συναγωνισμός δεν ισχύει για το μπλοκ του νότου. Εκεί έχει κλειδώσει ο δικηγόρος Χ.Γ. ο οποίος πηγαίνει και σε όποιες ενώσεις έχουν εκλογές…