Ψιτ, σας βλέπουν! Μια το σκάνδαλο του Κουρμπέλη, δυο η μη αποβολή του Μακέντα -Στα υπόλοιπα νέα: Χόρτασε γκολ ο ΠΑΟ από τον Αρη!


-Στο 87’ ο παίκτης του Παναθηναϊκού έπρεπε να δει κόκκινη κάρτα επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Σάσα.



Ελληνική διαιτησία, βοήθειά μας! Έχουν κάνει σκόνη και θρύψαλα και τους κανονισμούς αλλά και το VAR. Δεν ξέρουν τι βλέπουν, δεν ξέρουν τι δίνουν. Όλα στο... μίξερ και η διαιτησία πάει περίπατο.
Στο 87’ του αγώνα Άρης - Παναθηναϊκός 4-0 ο Φωτιάς (Πέλλας) έβαλε... φωτιά στον κανονισμό και έκανε το κρέας... ψάρι! Ο Μακέντα έπρεπε να αποβληθεί επειδή χτύπησε εκτός φάσης τον Σάσα, Ο ρέφερι ειδοποιήθηκε από τον Παπαπέτρου (Αθηνών) πήγε στην οθόνη, όμως ο Φωτιάς ακύρωσε το γκολ του Παναθηναϊκού, που πέτυχε ο Κολομβιανός Περέα στο 84’, καταλογίζοντας φάουλ και δίνοντας κίτρινη κάρτα στον Μακένα.
Ετσι, ο τελευταίος παίζει κατά του Ολυμπιακού την Κυριακή 22/09 και οι διαιτητές συνεχίζουν τον κατήφορό τους. Δεν έχει σημασία ποιος... Μακέντα και ποιος... Παναθηναϊκός!
Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται...
Να μην ξεχνάμε και το σκάνδαλο ότι ο Κουρμπέλης τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική αντί για δυο, άρα παίζει κατά του Ολυμπιακού...
SUPERLEAGUE

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΆΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Σινιοράκης (Χανίων),
Στεφανής (Καρδίτσας)
4ος: Βρέσκας (Πιερίας)
VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Παρατηρητής: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)
AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)