Οι περισσότεροι ρέφερι του πίνακα έχουν κάνει χοντρά λάθη – Όμως, τους στηρίζουν για να προκαλούν – Η επάνοδος των Βάτσιου, Κατσικογιάννη δείχνει και το χαμηλό επίπεδο, όταν δεν υπήρχαν άλλοι!

Όταν οι διεθνείς διαιτητές αμφισβητούνται ακόμη και από τους «εξυγιαντές», όταν οι περισσότεροι ρέφερι του πίνακα κάνουν «χοντρά» λάθη, όταν έφτασαν στο σημείο να ανεβάσουν μέχρι και τους Κατσικογιάννη, Βάτσιο! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι με τους ρέφερι που έχουν στον πίνακα, το πρόβλημα φαίνεται από μακριά, άλλωστε μέχρι και η UEFA παραδέχεται το χαμηλό επίπεδό τους.
Όσον αφορά στους διεθνείς: Τους μισούς δεν θέλει η ΑΕΚ, τους άλλους μισούς δεν θέλει ο ΠΑΟΚ. Όσον αφορά στον Σιδηρόπουλο, φτάσαμε στο σημείο και ενώ ο Κοντονής τον είχε βάλει στον προ τετραετίας τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός να τον αμφισβητεί μέχρι και η ΑΕΚ! Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, εκεί δεν τολμά κανείς να αναφέρει το όνομα του Κομίνη. Καθόλου τυχαίο ότι η UEFA δεν τους ορίζει στις διοργανώσεις της, ενώ ο Σιδηρόπουλος χάνει διαρκώς έδαφος στην Ευρώπη.
Ευτυχώς, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που στα ντέρμπι σφυρίζουν ξένοι ρέφερι, επειδή, αλλιώς η κατάσταση θα είχε βαρέσει διάλυση! Όμως, για εκεί πάμε με αυτούς, για την ακρίβεια τους περισσότερους από αυτούς που φέρνουν στα ντέρμπι!
Ακόμη αποτελεί κοινό μυστικό ότι στον πίνακα υπάρχουν διαιτητές που δεν μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Απόδειξη ότι μέχρι και οι ίδιοι, οι δήθεν αρμόδιοι, δικαιολογούνται ότι κάνουν λάθη επειδή είναι άπειροι, άσχετα αν αδίκησαν άλλους για να ανεβάσουν αυτούς που είναι!
Για να δείτε το επίπεδο της διαιτησίας, ακόμη κι αν βάλουμε και τους διεθνείς, δεν υπάρχει κάποιος να ξεχωρίζει. Δεν υπάρχει κάποιος κορυφαίος! Για να δείτε το επίπεδο της διαιτησίας ανέβασαν τους Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) και Κατσικογιάννη (Ηπείρου), αντί να τους στείλουν σπίτια τους. Τον Βάτσιο για το πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε φάση που κάποιοι λένε ότι δεν ήταν ούτε φάουλ και τον Κατσικογιάννη για τη διαιτησία του στο προπέρσινο παιχνίδι Απόλλων-Ολυμπιακός.  Πρόκειται για διαιτησίες και εξόφθαλμα λάθη που προκάλεσαν όλη την Ελλάδα!

Σχόλια