Φουκαριάρα διαιτησία: Ένα ναυάγιο με... χειροκροτήματα ενώ θέλουν να συνεχίσουν!

-Το πλάνο «βύθισης» είναι μέχρι το 2022, μέχρι τότε θέλουν να μείνουν οι Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ.
-Είναι οι μόνοι που δεν κρίνονται και παράλληλα χειροκροτούνται από τον Φούσεκ!




Άρχισε να κυκλοφορεί, έντονα, στη διαιτητική πιάτσα, αν και τα συμβόλαια των... ηγετών της ΚΕΔ ανανεώθηκαν πρόσφατα και λήγουν το καλοκαίρι 2020, ότι οι Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ φιλοδοξούν να έχουν πολύ δρόμο ακόμη στην Ελλάδα. Έτσι, είναι, αν υπάρχει πλάνο, έστω και αν αυτό (μέχρι τώρα) αποδεικνύεται πλάνο καταστροφής, δεν πρέπει κάποιος ή κάποιοι (όπως στην περίπτωσή μας) να αφήνουν τίποτα στην τύχη. Άλλωστε, έτσι προλαμβάνουν και την αποτυχία τους, πολύ καλή πολιτική αυτή (!), και βγαίνουν και από πάνω με την δημοφιλή φράση «εμείς σας τα λέγαμε»!
Έτσι, η... καραμέλα που διαδίδεται στη διαιτητική πιάτσα είναι ότι δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν και να αναβαθμίσουν, εμείς θα πούμε να «βυθίσουν» την ελληνική διαιτησία, και θα πρέπει να μείνουν, τουλάχιστον μέχρι το 2022! Αν συμβεί αυτό, λένε πάντα ως δικαιολογία, θα καταφέρουν να στηρίξουν τους διαιτητές που έχουν ανεβάσει. Τα ...παιδιά είναι νέοι και για αυτό κάνουν λάθη (χα,χα,χα!), άσχετα αν τα λάθη που κάνουν κάποιοι δεν τα κάνει ούτε ένας διαιτητής τοπικού!
Η δεύτερη δικαιολογία που προβάλουν είναι ότι αν μείνουν για μερικά χρόνια ακόμη θα καταφέρουν να αναδείξουν νέους διαιτητές που δεν θα επηρεάζονται και δεν θα έχουν ανάγκη κανέναν. Άσχετα, αν σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Σταύρος Τριτσώνης δεν πήγε στο σεμινάριο της Γ’ Εθνικής στη Θεσσαλονίκη, όμως πήγε διεθνής παρατηρητής σε αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Χώρια το χαμηλό επίπεδο του σεμιναρίου, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας, χώρια που προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι δεν κάλυψαν τα ονόματα των εξεταζόμενων στις γραπτές εξετάσεις, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά των σεμιναρίων!