Πίνακες διαιτητών με φιλοσοφία ΟΗΕ και… ΝΑΤΟ!


Παραμένει άγνωστο πότε θα βγουν οι πίνακες, όμως μπορεί η ΚΕΔ να αιφνιδιάσει και να ανακοινωθούν (σ.σ. άλλωστε κάποιοι λένε ότι έχουν βγει και απομένει μόνο το τυπικό) πριν από τη ΓΣ της ΕΠΟ, αν και ο Γραμμένος φέρεται να θέλει να ανακοινωθούν μετά τις 28 Ιουνίου, προκειμένου να αποφύγει τυχόν κριτική, δεδομένου ότι πέρσι υπήρξαν αντιδράσεις από 10-15 ΕΠΣ. Το πιο πιθανό είναι Περέιρα και Μαρίν να μην τον ακούσουν, επειδή «δίνουν λόγο μόνο στη FIFA» και αν πνιγείτε από το γέλιο δεν θα φταίμε εμείς αλλά τα… εξυγιαντικά ΜΜΕ που μας αναλύουν τα…. θέματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πίνακες θα έχουν φιλοσοφία ΟΗΕ και ΝΑΤΟ, να μην έρθουν σε σύγκρουση τα δυο μπλοκ της ΕΠΟ. Θα φαγωθούν 5-6 διαιτητές, μπορεί 2-4 να… υποβιβαστούν, όμως το θέμα θα είναι οι ορισμοί!
Δεν θα μπαίνουν όλοι σε όλους! Όμως, όλοι θα μπαίνουν στον Ολυμπιακό για να σφυρίζουν με φιλοσοφία 100-0 σε βάρος του!
Με την ευκαιρία να αναφέρουμε, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό δεν έχει καμία σχέση με την ΚΕΔ αλλά με τις FIFA, UEFA πως θέλουν να αποφύγουν τη διάλυση της ΕΠΟ, τον ξεκάθαρο χωρισμό στα δυο μεταξύ των δυο μπλοκ. Απαντες, γνωρίζουν πως το κεφάλαιο διαιτησία (αξιολογήσεις, ορισμοί, ασυλία κτλ) είναι από τα πιο βασικά, αν όχι το κορυφαίο!

Σχόλια