Σάλος στο Facebook με φωτογραφία Σαββίδη-αστυνομικού λόγω… χαιρετούρας

Χαμός έγινε στα social media με μια φωτογραφία η οποία δείχνει αξιωματικό της αστυνομίας να χαιρετάει τον Ιβάν Σαββίδη, όπως θα χαιρετούσε κάποιον ανώτερό του, δηλαδή με το χέρι του στο εθνόσημο! Το στιγμιότυπο φαίνεται να έχει τραβηχτεί πριν από τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0, όπου ο Σαββίδης χαιρετούσε και ασπαζόταν έναν έναν τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ, έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς εξαιτίας του περσινού «ντου» με το όπλο στη ζώνη στη διακοπή του αγώνα της ομάδας του με την ΑΕΚ στην Τούμπα δεν έχει δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα, καθώς έχει τιμωρηθεί με τριετή απαγόρευση από την αθλητική δικαιοσύνη.
Από την πλευρά της αστυνομίας, αν και επαναλαμβάνουμε έγινε μεγάλος χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν δόθηκε καμία εξήγηση για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και προς τι ένας τέτοιος χαιρετισμός προς τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Δεν δόθηκε καμία εξήγηση, αν και το στιγμιότυπο εκθέτει την αστυνομία.
Αντίθετα, υπήρξαν διαρροές για μια άλλη φωτογραφία που έδειχνε αστυνομικό ο οποίος κοιμόταν στην κερκίδα. Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr η διμοιρία στην οποία ανήκει ο Αστυνομικός, εργαζόταν νυχτερινό (10-11/05) και σχόλασε στις 06.30πμ και στις 11.00πμ με υπηρεσιακή διαταγή κλήθηκαν να επιστρέψουν και πάλι στην υπηρεσία τους, για να αναλάβουν σε Μέτρα Τάξης στον Τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ ΠΑΟΚ. Όπως έχουν καταγγείλει και Ενώσεις της περιφέρειας, Αστυνομικοί από Υπηρεσίες της επαρχίας ξεκίνησαν τα ξημερώματα από τις περιοχές που υπηρετούν για να μετάβουν σε ενισχυτική Μέτρων Τάξης στο ΟΑΚΑ, να εργαστούν μέχρι τη λήξη του αγώνα – με ότι προηγηθεί και ακολουθήσει- και στη συνέχεια να επιστρέψουν και πάλι στους Νομούς τους, για να εργαστούν στον προγραμματισμό των υπηρεσιακών αναγκών της Υπηρεσίας τους.
Θα έπρεπε να απασχολούν περισσότερο την ηγεσία και τους Διοικητές των Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ οι χρόνοι εργασίας και οι Ημερήσιες Αναπαύσεις του ένστολου προσωπικού που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνούν και τις 20ημέρες κατά περίπτωση.   

Σχόλια