Ο καβγάς μεταξύ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ είναι για το… πάπλωμα


Από τις 8 Μαΐου γράψαμε ότι άρχισε η… μάχη για τη διαιτησία. Φυσικά δικαιωθήκαμε και σε αυτό, όπως δικαιωθήκαμε και για τον «εμφύλιο» που επικρατεί στην ΕΠΟ και ότι παράλληλα φαίνεται ξεκάθαρα ότι το μπλοκ του νότου δεν θέλει ούτε τον Γραμμένο. Γίνεται κατανοητό ότι το παρασκήνιο είναι στο φουλ, έχει να κάνει με το… πάπλωμα και της διαιτησίας, ειδικά τώρα που είναι εποχή, όπου η FIFA με την UEFA είναι έτοιμες να πάρουν αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο καβγάς ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχει να κάνει και με το κουμάντο στην ΕΠΟ, όπου θα επεκταθεί ο πόλεμος, εννοούμε ότι θα αρχίσει να φαίνεται και όλα θα είναι ξεκάθαρα και όχι παρασκηνιακά όπως τώρα.
Από το μπλοκ του νότου διαδίδουν ότι ο Περέιρα θα αποτελέσει παρελθόν, για να φανεί ότι «τελειώνει» εξαιτίας τους, με την αστεία δικαιολογία να είναι επειδή δεν ανακοίνωσε τις τράμπες των Γερμανών διαιτητών του τελικού. Από εκεί και πέρα, υπάρχει διαρροή ότι φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μαρίν, ο Ισπανός νυν αντιπρόεδρος της ΚΕΔ.
Εδώ όσοι ξέρουν γελάνε με την ψυχή τους, καθώς δείχνουν ότι τους ενδιαφέρουν μέχρι και οι εντυπώσεις. Η FIFA και η UEFA έχουν αποφασίσει από καιρό ότι ο Περέιρα θα αποτελέσει παρελθόν από την Ελλάδα, όμως δεν τον έδιωχναν. Είναι δυνατόν να έχουν αποφασίσει κιόλας και για τον αντικαταστάτη του;
Αρα, το ερώτημα που τίθεται: Πως είναι δυνατόν συγκεκριμένη πλευρά να …ξέρει ότι ο Μαρίν θα αναλάβει την ΚΕΔ; Αυτός δεν χρεώθηκε τις επιλογές τον νέων διαιτητών, η πλειοψηφία των οποίων δεν πήγε καλά; Αυτός δεν χρεωνόταν τους ορισμούς;
Πως θα αλλάξουν τα πράματα στη διαιτησία αν φύγει μόνο ο Περέιρα και παραμείνουν οι υπόλοιποι; Εννοούμε και τους ξένους (Μαρίν, Λίντμπεργκ), αλλά και τους Ελληνες (Καλύβα, Ιωσηφόγλου), μέχρι τον Τριτσώνη που είναι υπεύθυνος για την εκπαίδευση, μέχρι και τον Κουκουλάκη που είναι υπεύθυνος για το VAR.
Η FIFA θέλει να φτιάξει η ελληνική διαιτησία ή να συνεχιστεί η καταστροφή της;




Σχόλια