Τζώρτζογλου vs Κουκουλάκης… σκορ 2-0!


www.neakriti.gr
H ΕΠΟ μπλόκαρε για 2η φορά το αίτημα μεταγραφής Κουκουλάκη από την ΕΠΣΗ στην ΕΠΣ Αθηνών
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έπεσε στο κενό η προσπάθεια του Μιχάλη Κουκουλάκη να πάρει μεταγραφή από την ΕΠΣ Ηρακλείου στην ΕΠΣ Αθηνών. Έτσι ο Νίκος Τζώρτζογλου κατέγραψε άλλη μία νίκη στην διαμάχη των τελευταίων μηνών!
Στην σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ανάμεσα στα θέματα συζήτησης, υπήρχε και το αίτημα του Μιχάλη Κουκουλάκη για μεταγραφή αλλά δεν συζητήθηκε καν!
Η επιθυμία του πρώην μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ να πάρει μεταγραφή έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό αλλά η Ομοσπονδία εκ νέου την μπλόκαρε, μετά από τις παρεμβάσεις που έγιναν από την ΕΠΣ Ηρακλείου.
Η πρώτη ήττα Κουκουλάκη είχε έρθει στις 26 του περασμένου Νοεμβρίου όταν και πάλι η ΕΠΟ είχε ως θέμα το αίτημά του για μεταγραφή αλλά ούτε τότε είχε περάσει, καθώς έπρεπε να εκφραστούν και οι θέσεις της ΕΠΣ Ηρακλείου, η οποία αρνείται κατηγορηματικά την μετακίνηση Κουκουλάκη, έως ότου εκείνος διευθετήσει τις οικονομικές του εκκρεμότητες.
Μεταξύ ΕΠΟ και ΕΠΣΗ υπήρξε αλληλογραφία γι’ αυτό το θέμα και η διοίκηση Τζώρτζογλου με επιστολή της προς την Ε.Ε. της Ομοσπονδίας και τον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο, ανέπτυξε τις θέσεις της και ανέλυσε τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχει ο Μ.Κουκουλάκης, ξεκαθαρίζοντας ότι εφόσον εκπληρωθούν οι όποιες υποχρεώσεις, δεν έχει πρόβλημα να συναινέσει την μεταγραφή του.
Μετά τις παρεμβάσεις ΕΠΣΗ και Τζώρτζογλου, το αίτημα Κουκουλάκη δεν συζητήθηκε σήμερα από την ΕΠΟ και ουσιαστικά δικαιώνεται η Ένωση, καθώς αν δεν πληρωθούν τα χρωστούμενα καμία μεταγραφή δεν υφίσταται…