Μια ακόμη καλή εμφάνιση από τον Παπαπέτρου


-Στο Περιστέρι ήταν και ο Σουηδός αρχιδιαιτητής, Λίφ Λίντμπεργκ, ο οποίος στο τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους ρέφερι.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
16η Αγωνιστική
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-2
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ακρίβος (Αθηνών),
Απτόσογλου (Αθηνών)
4ος: Σέζος (Κιλκίς)
Παρατηρητής: Γιανναδάκης (Λασιθίου)
Σε φόρμα ο Παπαπέτρου. Μπορεί στο Περιστέρι να μην είχε φάσεις μέσα στις περιοχές, όμως είχε πολύ τρέξιμο και ο διεθνής ρέφερι ήταν κοντά στα… τεκταινόμενα. Για αυτό και φάνηκε να έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση στα σφυρίγματά.
Ένα λάθος έκανε ο Απτόσογλου στο 35’ που άφησε τον Μοράρ να δημιουργήσει ευκαιρία από θέση οφσάιντ.
Σωστός ο Ακρίβος στο 1-1 του Παναιτωλικού καθώς ο Μανά σκόραρε από κανονική θέση. Δύσκολη φάση και το δεύτερο γκολ (1-2), όμως και πάλι δικαιώνεται ο ίδιος βοηθός με τον ίδιο σκόρερ.
Στο 2-2 δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο, ούτε οφσάιντ (Απτόσογλου), ούτε επιθετικό φάουλ στον Κυριακίδη που κατά λάθος έστειλε τη μπάλα, με το πόδι του, πιο κοντά στον σκόρερ.
Ο Κάναντι, μαινόμενος, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Παπαπέτρου, τρέχοντας πάνω στον ρέφερι και θεωρώντας ότι έπρεπε να κρατήσει περισσότερες καθυστερήσεις επειδή έγιναν στο πεντάλεπτο που έδειξε. Κόλησε το πρόσωπό του πάνω στον ρέφερι. Μάλιστα για αυτό δεν έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση. Όμως, ο Δέλλας τόνισε: Δεν υπήρχε καμία καθυστέρηση. Εγώ ήμουν πρώτος που ζήτησα συγγνώμη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά σήμερα δεν έγινε καμία καθυστέρηση. Ο ένας παίκτης μας έχει βγει εκτός και οι άλλοι δύο ήταν με αίματα. Σήμερα δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση».

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
3              Κίτρινες               2
6              Φάουλ                 8             
1             Οφσάιντ               0             
4             Κόρνερ                 2