Άρπαξε την ευκαιρία στο γήπεδο ο Σκουλάς, όμως το ...έχασε στις διαμαρτυρίες -update


-Στο ...πέσιμο του Λουτσέσκου, του Σαραϊδάρη και του Κωνσταντινίδη και άλλων παραγόντων του ΠΑΟΚ στον βοηθό Κωνσταντόπουlo δεν απέβαλε κανέναν!!!!!!!

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ 0-3
Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος (Κορίνθου),
Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής)
4ος: Λάμπρου (Εύβοιας)
Παρατηρητής: Βλάχος (Γρεβενών)

Στο πρώτο ματς ως διεθνής, επίσημα έγινε στις αρχές του χρόνου, ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) άρπαξε την ευκαιρία, από αγωνιστικής άποψης. Στην Τρίπολη έκανε μια καλή εμφάνιση, μάλιστα με σωστές αποφάσεις σε δύσκολες φάσεις, σε ένα ματς που μέχρι το 65’ ήταν στο 0-0. Ομως, έχασε εντυπώσεις στην ανάπαυλα, όπου στο ...ντου του Λουτσέσκου, του Σαραϊδάρη και του Κωνσταντινίδη και άλλων παραγόντων του ΠΑΟΚ στον βοηθό Κωνσταντόπουlo δεν απέβαλε κανέναν!!!!!!! Αρα, το πρόσημο είναι αρνητικό, αφού η προσωπικότητα είναι βασικό στοιχείο για έναν διαιτητή.
Η αγωνιστική κριτική:
Δεν υπάρχει κάτι στο πέσιμο του Τσιλιανίδη στο 60’, σωστή η αποβολή του Μάτος με δεύτερη κίτρινη στο 79’ (σ.σ. η πρώτη ήταν διαμαρτυρία), ακούσιο το χέρι του Λημνιού στο 85’ αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο σώμα του, μετά από σουτ του Φερνάντες, χώρια που η απόσταση είναι κοντινή.
Κακώς ο βοηθός Κωνσταντόπουλος (Κορίνθου) δεν μέτρησε γκολ του Μπίσεσβαρ στο 18’. Πάντως, η φάση είναι οριακοί και εκτεθειμένοι είναι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, όχι όμως ο σκόρερ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχε και δυο λάθη σε βάρος του Αστέρα.
Οριακή, πιο οριακή δεν γίνεται (σα να μην έχει κάνει λάθος!), η φάση του 12', όμως η Κουρομπύλια έκανε λάθος με το να μην δείξει οφσάιντ σε βάρος του Καλτσά.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
0              Αποβολή             1
4              Κίτρινες               5
17           Φάουλ                  14          
 2             Οφσάιντ              4             
 6             Κόρνερ                 7