Ομολογία ήττας του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ η μη έλευση ξένων διαιτητών


Ο ΠΑΟΚ θέλει ξένους διαιτητές, το ίδιο και ο Ολυμπιακός, όμως η μόνη αντίθετη ομάδα είναι η ΑΕΚ. Απαραίτητος ο πρόλογος, επειδή κάποια… μηχανάκια της προπαγάνδας που θέλουν να καλλιεργήσουν κλίμα αφήνουν αιχμές (άκουσον, άκουσον!) ότι τάχα ο Ολυμπιακός «φταίει» για το λάθος του Κωνσταντόπουλου (Κορινθίας) στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ 0-3, ο οποίος στο 0-0 δεν μέτρησε κανονικό γκολ του Μπίρσεσβαρ, μόνο και μόνο επειδή αναδείχθηκε η στοχοποίησή του, από Θεσσαλονίκη μεριά, εννοείται πριν από τον αγώνα. Είναι οι ίδιοι που γράφουν και για συμμαχία ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για να ρίξουν τον Μπαταγιάννη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας!

Από πού και ως πού ο Ολυμπιακός να έχει λόγο στη διαιτησία, όταν είναι η πιο αδικημένη ομάδα και έχει αλλοιωθεί σε βάρος του η βαθμολογία; Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων, άρα είναι αδύνατον να επηρεάσει. Ως γνωστόν λόγο στην ΕΠΟ έχει ο ΠΑΟΚ «με τον δικό μας Γραμμένο» και άλλους συμβούλους, ενώ οι άλλοι μισοί (για την ακρίβεια ένας παραπάνω) ανήκουν στην ΑΕΚ.
Το να δηλώνει ο εκπρόσωπος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος ότι «οι ξένοι διαιτητές μπορούν να βοηθήσουν να ομαλοποιηθεί η κατάσταση» σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει αλλά δεν μπορεί να τους φέρει. Εμμέσως πλην σαφώς πρόκειται και για ομολογία ήττας από την ΑΕΚ, η οποία επαναλαμβάνουμε ότι δεν θέλει ξένους. Το να ασχολείται να ρίξει τον Μπαταγιάννη από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας και να μην προωθεί απόφαση να ζητήσει η Λίγκα ξένους διαιτητές, είναι μια ακόμη λύση αδυναμίας. Εκτός από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ξένους διαιτητές έχουν ζητήσει ο Παναθηναϊκός, ο Αρης, ο Ατρόμητος, η Λαμία, ο Απόλλων.
Το να προωθούν τα… μηχανάκια της προπαγάνδας ως συμπέρασμα ότι για όλα φταίει ο Ολυμπιακός, σημαίνει ότι θέλουν να …σπρώξουν τη συμμαχία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για να ξανασμίξουν τα αηδόνια. Η δήλωση του Κυριάκου, αν τη λάβουμε ως επίσημη θέση της ΠΑΕ, λέει πολλά. Όπως τόσο με το θέμα των ξένων διαιτητών, όσο και με το θέμα της δήθεν συμμαχίας ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, επειδή μια ακόμη παράμετρος είναι και η εξής δήλωση του Διευθυντής Επικοινωνίας της Θεσσαλονικιώτικης ΠΑΕ: «Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη τώρα γίνονται πειστικός αντίπαλος για τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας».
Από κει και πέρα, αν, παρόλα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Κυριάκος, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κάνουν ή δεν κάνουν συμμαχία, όπως θέλουν τα… μηχανάκια της προπαγάνδας, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Το πρώτο συμπέρασμα είναι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί μόνος του, το δεύτερο ότι δεν μπορεί να προσπεράσει την ΑΕΚ…
Αν ο ΠΑΟΚ μπορούσε θα έφερνε ξένους διαιτητές; Αρα, δεν μπορεί;
Υ.Γ.: Και η μέγιστη υποκρισία. Τάχα τους Έλληνες διαιτητές πρόσβαλε η σκληρή γλώσσα, ως συνέπεια απόφασης του ΔΣ, του Μπαταγιάννη για να τερματιστεί η αποχή και δεν τους προσβάλον όσοι ζητάνε ξένους διαιτητές; Πλάκα κάνετε;

Υ.Γ.1: Το να κατασκευάζει κάποιος εχθρούς, ενώ ήδη είναι υπαρκτός, και σου την έχει φέρει, είναι από τα... άγραφα!