Περισσότεροι ξένοι ρέφερι στον δεύτερο γύρο


Ο κατήφορος για τους Ελληνες διαιτητές δεν πρόκειται να σταματήσει… Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις ρέφερι από το εξωτερικό να μην ορίζονται μόνο στα ντέρμπι αλλά και σε άλλα παιχνίδια που θα έχουν βαθμολογική σημασία. Βέβαια το εμπόδιο είναι ότι δεν μπορούν να βρουν τους κατάλληλους ρέφερι, κάτι που δείχνει τόσο τις ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις της ΕΠΟ, όσο και της ΚΕΔ των τριών ξένων διαιτητών. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζουν να ορίζουν αλλοδαπούς μέχρι και σε ντέρμπι που θα κρίνουν την παραμονή, καθώς προς το τέλος του πρωταθλήματος 3-4 παιχνίδια θα έχουν τον συγκεκριμένο «χαρακτήρα».
 Επίσης, υπάρχει περίπτωση να μην μπουν μόνο ξένοι μόνο τα παιχνίδια μεταξύ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ ή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης, αλλά και σε παιχνίδια τους με άλλες ομάδες. Μέχρι στους ημιτελικούς κυπέλλου, όμως επαναλαμβάνουμε ότι για όλα αυτά το… εμπόδιο είναι ότι δεν μπορούν να βρουν διαιτητές από το «πάνω ράφι», παρά μόνο άγνωστους με μικρή διεθνή καριέρα.
Βέβαια, πολλά θα κριθούν από το πώς θα πάει η διαιτησία. Επιπλέον και κάποιες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, σκέφτονται μέσω της διοργανώτριας να υποβληθεί αίτημα για ξένους διαιτητές σε κρίσιμα παιχνίδια. Η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχει καλή άποψη για την ποιότητα των Ελλήνων διαιτητών.