Να μη στέλνουν στη FIFA τις βαθμολογίες αλλά τα βίντεο των αγώνων

Βλέπουμε διαιτητές να κάνουν λάθη, όμως να ορίζονται αμέσως. Αρα, υπάρχει ασυλία, καθώς πρόκειται για αναμφισβήτητα λάθη, παρόλα αυτά οι διαιτητές ή οι βοηθοί παίζουν! Ειδικά, αν κάνουν λάθη υπέρ της …εξυγίανσης ή σε βάρος του Ολυμπιακού.
Βλέπουμε, επίσης, ότι ορίζονται και οι παρατηρητές! Αρα, τι μπορεί να γίνεται; Όλα αυτά γίνονται για να ενισχυθούν τα… στατιστικά του Περέιρα; Να φαίνεται ότι η διαιτησία πάει καλά. Για παράδειγμα ότι πέρσι έγιναν λάθη στο 27 % των αγώνων, κάτι που αποτελεί μαγική εικόνα, παρόλα αυτά το συγκεκριμένο ποσοστό συμπεριλήφθηκε στον ετήσιο απολογισμό της ΚΕΔ, που υποβλήθηκε στην τακτική ΓΣ της ΕΠΟ. Η πλάκα θα είναι να το έστειλαν και στη FIFA. Όμως, αν οι ξένοι της Ελβετίας θέλουν να δουν τι γίνεται θα κάνουν λάθος, εφόσον βασιστούν σε αυτά τα ποσοστά. Μια καλή ιδέα είναι να ζητήσουν και τα βίντεο των αγώνων. Δεν χρειάζεται να κοπιάσουν και ιδιαίτερα για να δουν αν οι βαθμολογίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Και παιχνίδια στην τύχη να πάρουν, πάλι θα πέσουν σε κάποιο!
Στη διαιτησία δεν υπάρχουν στατιστικά, όμως ο Περέιρα τα ανακάλυψε. Ωρα είναι στο σεμινάριο των διαιτητών, των βοηθών και των παρατηρητών, που θα γίνει το διάστημα 27-29/11 να διατυμπανίσει ότι ανέβηκε το ποσοστό επιτυχίας.