Ο Χούμπελ είδε τη… σφαγή του Ολυμπιακού και την παραδέχθηκε

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, ο παράγοντας που εισηγήθηκε να έρθουν τρεις ξένοι αρχιδιαιτητές στην ΚΕΔ, παρακολούθησε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναίκός 1-1 και δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον απίθανο Ελβετό διαιτητή, τον Αντριέν Ζακοτέ που όρισε ο Περέιρα. Σϋμφωνα με πληροφορίες ο Αυστριακός παράγοντας, μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του, εξέφρασε το προβληματισμό του για κάποιες αποφάσεις του διεθνή ρέφερι που σφύριξε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με άλλα λόγια είδα τη... σφαγή του Ολυμπιακού και την παραδέχθηκε.
Η διαιτησία στα ντέρμπι πέρασε από το… μικροσκόπιο του Χούμπελ. Σε κάθε ματς υπήρχε εκπρόσωπος της Επιτροπής Παρακολούθησης, είτε ο ίδιος ο Αυστριακός, είτε κάποιος άλλος (Βέλα ή Ντερβισάι).
Επίσης, σύμφωνα με διαρροές, δεν πρόκειται να αλλάξει το πλάνο της ΚΕΔ και ξένοι διαιτητές θα ορίζονται σε όλα τα παιχνίδια μεταξύ Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και το ΠΑΟΚ - Άρης του δεύτερου γύρου. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, όπως και στον τελικό της διοργάνωσης.