ΕΠΣ Ζακύνθου: Εντάσεις και δυσαρέσκεια των σωματείων για τις διαιτησίες


Να ηρεμήσουν οι ομάδες ζητάει ο Δ. Βοζαΐτης – Εντάσεις και δυσαρέσκεια των σωματείων για τις διαιτησίες

ΠΗΓΗ: www.imerazante.gr
Στις 23 Απριλίου του 2017 ανεγκέφαλος οπαδός του Τσιλιβή τραυμάτισε στο κεφάλι τον Αντώνη Πυλαρινό μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας με την Ζάκυνθο για τα πλέι οφ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ζακύνθου.
Αυτό το δυσάρεστο περιστατικό απεύχονται όλοι να μην επαναληφθεί ξανά σε κάποιο γήπεδο του νησιού μας.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον σχετικό σύνδεσμο
Μάλιστα ο γνωστός διαιτητής που πέρσι υποβιβάστηκε στα Τοπικά Πρωταθλήματα μετά από μια επιτυχημένη πορεία στην Superleague δέχθηκε τα παράπονα των ανθρώπων της Δόξας Λιθακιάς που του είπαν να μην ξανασφυρίξει την ομάδα τους σε πολύ έντονο τόνο το περασμένο Σάββατο για την 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας.
Ο αρχιδιαιτητής Διονύσης Βοζαΐτης που βρέθηκε στο παιχνίδι της Λιθακιάς με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος 1961 (0-4 έληξε το παιχνίδι) αναφέρθηκε στο θέμα της διαιτησίας αλλά και στον Αντώνη Πυλαρινό, που όπως είπε ήταν άριστος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
«Οι ομάδες να ηρεμήσουν. Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα από πλευράς διαιτησίας. Και λάθος να γίνει θα είναι ανθρώπινο. Και λάθος θα γίνει σίγουρα. Εγώ θεωρώ ότι το προχθεσινό συμβάν στην Λιθακιά ήταν άνευ λόγου και αιτίας. Το ίδιο που είχαμε δει και πρόπερσι, το ίδιο έχουμε και φέτος. Θεωρούν οι ομάδες ότι θέλουμε να βοηθηθείη Ζάκυνθος. Ο Πυλαρινός δεν έκανε ούτε ένα λάθος στο ματς με τη Λιθακιάς. Απλά εφάρμοσε το γράμμα του νόμου. Όλες τις κάρτες που έδειξαν ήτανε σωστές. Αν θέλουμε εκπτώσεις την κόκκινη να την κάνουμε κίτρινη, οι εκπτώσεις αρχίζουν τον Γενάρη».
Στο τεταμένο κλίμα των τελευταιών ημερών προστίθεται και η ανακοίνωση του Αίολου Σαρακηνάδου που αναφέρεται στον βοηθό του αγώνα με τον Παναρτεμισιακό Θ. Τρομπούκη και μεταξύ άλλων τόνισε: «Ερχόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε την εξαίρεση του διαιτητή Τρομπούκη Θωμά από τα παιχνίδια της ομάδας μας δια παντός, διότι εκτός από την επαναλαμβανόμενη εμμονή-σχολαστικότητα που επιδεικνύει 4 χρόνια στην ομάδα μας σε αντίθεση με όσα γεγονότα συμβαίνουν, επιδίδεται σε σχόλια κριτικού –σχολιαστή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχοντας άγνοια δυστυχώς του ΚΑΠ όπως και του διοριστήριου κατάταξης διαιτητή».
Η δυσαρέσκεια των σωματείων προς τους διαιτητές είναι κάτι που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΠΣ Ζακύνθου, η οποία μέχρι τώρα έχει εκφράσει την δια παντός στήριξη της στο έργο τους για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν χωρίς πρόβλημα οι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο νησί μας.

Σχόλια