Οι διαιτητές δεν είναι μόνο για μέσα στο γήπεδο – Βαθμός μείον δέκα στον Ευαγγέλου

-Χάλια και ο δεύτερος υποψήφιος για διεθνής μετά τον Διαμαντόπουλο 

SUPERLEAGUE
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΕΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-0
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών),
Καρσιώτης (Κορινθίας)
4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Παρατηρητής: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)


Ο Βασίλης Δημητριάδης έκανε «πέσιμο» στον Ευαγγέλου στην ανάπαυλα του αγώνα, επειδή  ΑΕΚ είχε παράπονα για δήθεν πέναλτι σε χέρι του Καμαρά στο 39’. Όμως, ο Αθηναίος ρέφερι δεν έλαβε τα προβλεπόμενα μέτρα, δηλαδή αποβολή και αναγραφή του περιστατικού το φύλλο αγώνα. Πάντως, από την κάμερα της NOVA , από το ύφος, δεν φάνηκε ο Δημητριάδης να τηρεί το savoir vivre και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε αν υπάρχει οπτικό υλικό και στις κάμερες των αποδυτηρίων, αν υπάρχουν. Ο κανονισμός απαγορεύει οι παράγοντες να μπαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών, άρα το προαναφερόμενο είναι πιο σοβαρό παράπτωμα…
Ο Ευαγγέλου στην περίπτωση αυτή φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων. Επίσης, δεν φρόντισε να κατέβει προσβλητικό πανό για τον Πανιώνιο, κάπου γράφτηκε ότι είπε πως δεν υπήρχε λόγος, επειδή ανέγραφε «Ιστορικέ» και όχι Πανιώνιε. Όμως, δεν τολμάνε να πιστέψουμε ότι ισχύει. Από τον κανονισμό δεν προβλέπεται οριστική διακοπή για υβριστικό πανό. Τον άλλαξε η… εξυγίανση.
Οσον αφορά στο χέρι του Καμαρά που φωνάζει η ΑΕΚ το σουτ του Τσιγκρίσκι είναι από κοντινή απόσταση. Απλά, εκτέθηκε ο Ευαγγέλου που στο περσινό παιχνίδι της με τον Αστέρα είχε δώσει πέναλτι, με το οποίο έγινε το 1-0 που παρέμεινε, σε πιο κοντινή απόσταση και πήρε σερί ορισμό. Φυσικά και δεν υπάρχει πέναλτι στο 38'. Ακόμη, η ΑΕΚ φωνάζει και για το πάτημα στο πόδι του Γιαννιώτα από τον Τσιλούλη στο 70’, αν και το ριπλέι δεν είναι ξεκάθαρο, δεν φαίνεται να είναι. Αρα, σωστά δεν καταλογίστηκε κάτι.
Πολύ καλός ο πρώτος βοηθός, ο Φωτόπουλος (Αθηνών). Σωστά δεν μέτρησε στο 70’ γκολ του Ντουρμισάι, σωστό και το οφσάιντ σε βάρος του Μασούρα, ενώ δεν υπάρχει κάτι μεμπτό στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
12 Φάουλ 12
1 Οφσάιντ 3
7 Κόρνερ 0
Κίτρινη: -/Ντόμιγκες 65’