Ο Τζήλος έδειξε πόσο χάλια είναι η διαιτησία

-Σφύριξε με φιλοσοφία κατά του Ολυμπιακού και όχι με ποδοσφαιρική
-Κατοχή μπάλας 62 % υπέρ των Πειραιωτών και ο Τζήλος έδωσε 11 φάουλ στον Αστέρα και εννέα στον Ολυμπιακό!


SUPERLEAGUE
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας),
Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής)
4ος: Βρέσκας (Πιερίας)
Παρατηρητής: Μητροφάνης (Αθηνών)


Ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) είναι ο υπ’ αριθμόν 1 φαβορί για να γίνει διεθνής, απόδειξη ότι τον έβαλαν αναπληρωματικό επιπρόσθετο στη διαιτητική ομάδα του Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου), πίσω από τους Παπαπέτρου (Αθηνών), Παπαδόπουλο (Μακεδονίας). Στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 2-1, ο 35χρονος διαιτητής έδειξε ότι δεν κάνει, σφυρίζοντας με φιλοσοφία κατά του Ολυμπιακού και όχι με ποδοσφαιρική φιλοσοφία. Οι διεθνείς πρέπει να τυγχάνουν κοινής αποδοχής, όμως με την ΚΕΔ του Περέιρα, Μαρίν δεν ορίζονται ούτε σε ντέρμπι!
Δεν χρειάζεται ένας διαιτητής να κάνει το μεγάλο λάθος, υπάρχουν λάθη που δεν περνούν απαρατήρητα. Για αυτό και ο Τζήλος, που στο πρώτο ημίχρονο πέρασε απαρατήρητος, ξεσήκωσε τους 25.000 φιλάθλους του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα στο δεύτερο να τον αποδοκιμάσουν έντονα. Για πρώτη φορά στο 58’ που δεν έδωσε φάουλ του Μουνάφο στον Καμαρά κοντά στην περιοχή του, «πέστε κάτω», Αστέρα. Ακόμη χειρότερα στο 64’ που δεν καταλόγισε το φάουλ του Ιγκλέσιας στον Χριστοδουλόπουλο κοντά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ δευτερόλεπτα μετά ακολούθησε φάουλ του Μουνάφο στον Φορτούνη, πάλι κοντά στη γραμμή που ο Τζήλος όχι μόνο δεν καταλόγισε, παρά έδειξε και κίτρινη στον Φορτούνη για διαμαρτυρία, ξεσηκώνοντας «θύελλα». Αν έδινε το φάουλ στον Λάζαρο έπρεπε να δώσει και κίτρινη στον Ιγκλέσιας που θα ήταν η δεύτερη! Ακόμη στο 83’ σφύριξε και ανύπαρκτο φάουλ του Γκερέρο στον Φερνάντες, κοντά στην περιοχή της Λάρισας, κόβοντας επίθεση των γηπεδούχων.
-Ένα πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στο 82’, στην ευκαιρία του Χασάν, δεν υπάρχει.
-Κατοχή μπάλας 62 % υπέρ των Πειραιωτών και ο Τζήλος έδωσε 11 φάουλ στον Αστέρα και εννέα στον Ολυμπιακό!
-Ο Ιγκλέσιας, προς το τέλος του αγώνα έπεσε κάτω σε ανύποπτο χρόνο, προκαλώντας προσωρινή διακοπή, και για αυτό οι 25.000 φίλαθλοι φώναζε: «Πέστε κάτω».
-Ο Γκάγκας (Λάρισας) δεν είδε ότι ο Μανιάς ήταν οφσάιντ στην ευκαιρία που έχασε ο παίκτης του Αστέρα στο 55’. Ο δεύτερος βοηθός (Δημόπουλος) έκανε λάθος σε ένα οφσάιντ κατά του Αστέρα (14’).
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
11 Φάουλ 9
1 Οφσάιντ 7
2 Κόρνερ 4
Κίτρινες κάρτες: 65' Φορτούνης, 77' Βούκοβιτς / 4' Ιγκλέσιας, 90+1' Παπαδόπουλος.