Στο Καραϊσκάκη, αντί να πάει σπίτι του


-Για λάθος κατά του Ολυμπιακού, ο Γκάγκας δεν έπρεπε να είναι στους πίνακες όμως ορίστηκε ξανά στους «ερυθρολευκους»
Το λάθος του βοηθού Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας) στο ματς της 15ης αγωνιστικής της προηγούμενης σεζόν Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0  δεν έχει προηγούμενο. Όμως, αντί να πάει σπίτι του τον όρισαν ξανά (με τον Τζήλο) στο Καραϊσκάκη στο ματς των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Εφόσον ο Γκάγκας δεν είδε ότι στο 73’, στο σουτ του Ανσαριφάρντ, η μπάλα πέρασε τη γραμμή, και μάλιστα ήταν μισό μέτρο μέσα, αποτελεί κορυφαία επίδειξη ανικανότητας. Πρόκειται για τέρμα που φαινόταν με γυμνό μάτι όχι μόνο από τις εξέδρες, όχι μόνο από τον Προφήτη Ηλία του Πειραιά, φαινόταν μέχρι και από την Αίγινα. Ο Γκάγκας εξέθεσε εαυτόν, περισσότερο όμως εξέθεσε αυτούς που τον όρισαν.
Ο Γκάγκας γεννήθηκε στις 10/04/73, άρα είναι 45 ετών, άρα έκλεισε ο κύκλος του. Ετσι το καλοκαίρι του 2016 ήταν λογικό να βγει από τους πίνακες, για να ανοίξει ο δρόμος για νεότερους βοηθούς, όπως θέλει η UEFA.  Νωρίτερα, του είχαν πάει και το σήμα του διεθνή, επειδή δεν κατάφερε να κάνει καριέρα. Παρόλα αυτά ο Γκάγκας επανήλθε, πριν από δυο χρόνια, όταν στην ΚΕΔ είχαν αναλάβει οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης.

Η δικαιολογία του…
Εψαχνε για  δικαιολογία και ο βοηθός Γκάγκας (Λάρισας), επειδή στον αγώνα της περσινής σεζόν Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0, δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Ανσαριφάρντ, αν και η μπάλα πέρασε τη γραμμή. «Δεν μπορούσα να το δω επειδή δεν είμαι στη γωνία του κόρνερ. Είναι μακρινό σουτ και κάλυπτα τον τελευταίο παίκτη», φέρεται να είπε στον παρατηρητή διαιτησίας, Νίκο Ιωσηφόγλου. Όμως, δεν γλίτωσε την τιμωρία και επανήλθε στους ορισμούς μετά από πέντε αγωνιστικές.