Χούμπελ και Φούσεκ βλέπουν, όμως περιμένουν…

-Σύμφωνα με πληροφορίες περνούν τα πάντα από «μικροσκόπιο» και βρίσκονται σε επαγρύπνηση ενόψει των ντέρμπι…

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, ο Αυστριακός Χέρμπερτ Χούμπελ και ο υπερσύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ο Τσέχος Πέτρ Φούσεκ. Ηρθαν στην Ελλάδα για να βάλουν σε τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αναμφίβολα έχουν αρμοδιότητες για τη διαιτησία, επειδή οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές τη θεωρούν «κλειδί» για να πάνε καλά τα πράγματα. Απόδειξη της αρμοδιότητας που έχει ο Χούμπελ στη διαιτησία αποτελεί ότι ο πρώτος εισηγήθηκε να πλαισιωθεί ο Περέιρα από δυο ακόμη ξένους αρχιδιαιτητές, όπως και έγινε.
Αρα, δεν είναι μυστικό ότι οι Χούμπελ, Φούσεκ, παρακολουθούν τα πάντα στη διαιτησία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανησυχούν ενόψει των ντέρμπι, δεδομένου ότι όλα βρίσκονται στο …μικροσκόπιό τους και παράλληλα έχουν παρατηρήσει την ένταση των δυο πρώτων αγωνιστικών. Επίσης, βρίσκονται σε κατάσταση επαγρύπνησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δεχθεί παράπονα για τα πολλά λάθη των δυο πρώτων αγωνιστικών και η απάντησή τους είναι άπαντες να παραμείνουν ψύχραιμοι. Δεν είναι κρυφό ότι, προς το παρόν και να το τονίσουμε, έχουν εμπιστοσύνη στον Περέιρα.
Οι δυο ξένοι παράγοντες θεωρούν ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα λόγω του ότι τα ντέρμπι θα σφυρίξουν ξένοι ρέφερι  και ότι δεν θα δημιουργηθεί ένταση, άρα έχουν εμπιστοσύνη στους ξένους ρέφερι. Παράλληλα, πιστεύουν ότι οι Ελληνες διαιτητές, κυρίως οι νέοι, θα προσαρμοστούν και θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Πάντα, σύμφωνα με πηγές, την ίδια άποψη έχει εκφράσει και ο Περέιρα.