Αν ο Διαμαντόπουλος είναι από τους καλύτερους, φανταστείτε τους χειρότερους

-Επρεπε να αποβάλει Πασχαλάκη και Ζαμπά
-Η δήλωση του Λουτσέσκου που «φωτογραφίζει» τον πόλεμο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τη διαιτησία, διαμαρτυρόμενος για πέναλτι υπέρ της ομάδας του.
-Με τον ΟΦΗ δεν ξεκίνησαν οι Παπάζογλου, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης και Αραβίδης, αν και ήταν στις πρόβες ενδεκάδας.


SUPERLEAGUE
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
18:15 ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-3
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας),
Ψαρρής (Ζακύνθου)
4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)
Παρατηρητής:Κουρκούνας (Χανίων)


Εχασε τα αβγά και τα καλάθια ο Διαμαντόπουλος στο Ηράκλειο, όπου τα έκανε θάλασσα στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ έδινε φάουλ που δεν ήταν. Γενικά μια προβληματική διαιτησία από έναν κακό διαιτητή.
Αποκορύφωμα αποτέλεσε η μη αποβολή του Πασχαλάκη που έκανε χειρονομίες, ενώ ταυτόχρονα φαίνεται να λέει στους οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ τη φράση «έτσι γ@μ@ω». Ο Διαμαντόπουλος και ο βοηθός Ψάρρης δεν είδαν την ενέργεια που προκαλεί βία, αμέσως μετά μίλησε μαζί του ο τέταρτος Τσαμούρης και το πιο πιθανό είναι να τον ενημέρωσε για τον Πασχαλάκη.
Στο 25’ ο Ζαμπά χτύπησε εκτός φάσης τον Κοροβέση αλλά ο Διαμαντόπουλος του έδωσε μόνο κίτρινη, όμως έπρεπε να τον αποβάλει. Επίσης, χαρίστηκε στους Μάτος (10’), Μπίρσεσβαρ (38’) που έπρεπε να δουν κίτρινη και σε άλλους. Πριν το 1-1, οι παίκτες του ΟΦΗ διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ του Μάτος στο Νέιρα, ενώ στο 2’ υπάρχει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, του Στρέζου στον Ζάμπα, ο οποίος βρήκε τον αντίπαλό του ενώ πλάσαρε άουτ. Μεγάλο λάθος ο μη καταλογισμός του πέναλτι, αν το έδινε έπρεπε να δείξει τουλάχιστον κίτρινη στον Στρέζο.
*«Κερδίσαμε ένα πέναλτι το οποίο ήταν εμφανές από το ΟΑΚΑ ακόμη, αλλά ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει», δήλωσε ο Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι. Μια δήλωση που δείχνει και τον πόλεμο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τη διαιτησία, αφού δεν φαίνεται τυχαία η αναφορά του Ρουμάνου περί ΟΑΚΑ.

*Οι Παπάζογλου, Πλατέλλας, Κουτσιανικούλης και Αραβίδης δοκιμάζονταν, τελικά δεν βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα του ΟΦΗ.
*Στα σεμινάρια δεν του είπαν πως αν είναι να εκτελεστεί κόρνερ ή φάουλ δεν σφυρίζουν τη λήξη;
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
13 Φάουλ 13
3 Οφσάιντ 1
1 Κόρνερ 3
*Κίτρινες: 34' Σάσι, 45+4' Ποτουρίδης,  52' Παπαστεριανός, 81' Πλατέλλας/ 25' Ζαμπά, 62' Μάτος. Βέρνμπλουμ 86’.