Τρόμος με «διαιτητικό» βαν στην εθνική οδό


Ένα σοβαρό περιστατικό έγινε με βαν που μετέφερε διαιτητές στην εθνική οδό, μετά από ματς που έγινε για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague. Δεν θα αναφέρουμε μέρα, για ευνόητους λόγους ούτε ονόματα, όμως το συμβάν έχει να κάνει ότι κοιμήθηκε ο οδηγός που γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς το αυτοκίνητο βρήκε στις προστατευτικές μπάρες, με αποτέλεσμα να επικρατήσει τρόμος.
Σύμφωνα (πάντα) με πληροφορίες, για το συμβάν αυτό έχουν γίνει οι αρμόδιες ενέργειες, δηλαδή οι αρμόδιοι ενημερώθηκαν (σ.σ. όμως για να μη δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις δεν έγινε καταγγελία). Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οι ρέφερι έχουν μεγάλα παράπονα που τους έκοψαν τα ταξί και τους μεταφέρουν με βαν.
Οσο για το προαναφερόμενο περιστατικό; Φανταστείτε να γινόταν πριν από παιχνίδι και σε τι κατάσταση θα πήγαινε ο διαιτητής στον αγώνα.
Η Λίγκα ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας με εταιρία, προκειμένου οι διαιτητές να μεταφέρονται με βαν και όχι με ταξί. Μια απόφαση που οι αρμόδιοι, επί διοίκησης Στράτου, δικαιολόγησαν ότι πάρθηκε για οικονομικούς λόγους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νέα σύμβαση δεν έχει υπογραφεί ακόμη…. 
***Ο οδηγός απελύθη από την εταιρία που έχει σύμβαση με τη Λίγκα, ενώ, σύμφωνα με ενημέρωση από τη διοργανώτρια, τυφλώθηκε από αντίθετα φώτα και έκανε ζικ ζακ στο δρόμο....