«Μητρώο» λαθών υπέρ της ΑΕΚ


-Ο Ευαγγέλου έχει… ιστορικό από φάλτσα σε προηγούμενα παιχνίδια της
Ορισμός για κλάματα είναι του Ευαγγέλου στο ΑΕΚ-Πανιώνιος: Αν και Αθηναίος τον όρισαν στο παιχνίδι της με τον Πανιώνιο, που είναι μέλος της ΕΠΣ Αθηνών, όπως και ο Πανιώνιος, όμως η πρώτη φαίνεται να έχει καλύτερες σχέσεις. Πάντως το μεγαλύτερο θέμα είναι άλλο. Δεν είναι ούτε ότι ο Ευαγγέλου την πρώτη χρονιά (2016-17) στη Λίγκα δεν σφύριξε κανένα παιχνίδι , ούτε ότι μπήκε σε δυο την προηγούμενη. Είναι τι έκανε σε αυτά τα δυο παιχνίδια.
*10/09/17 ΑΕΚ – Λάρισα 4-0: Στο 49’ με το σκορ στο 2-0, απέβαλε τον Αγκάνοβιτς με κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Βράνιες, σε μια φάση που αν ήταν ανάποδα θα έδειχνε κίτρινη, όπως έκαναν με τον Βράνιες όλοι οι Ελληνες διαιτητές. «Στο 57′ η ΑΕΛ που είδε να χάνει παίκτη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου είχε λόγο για να διαμαρτυρηθεί έντονα ζητώντας να αποβληθεί ο Τσότσιτς. Ο Ναζλίδης με κάθετη πάσα έψαξε να βρει τον Ρέντζα, ο παίκτης της ΑΕΛ που έφευγε μόνος του σε θέση τετ-α-τετ είδε να τον σταματά αντικανονικά ο αμυντικός της ΑΕΚ κρατώντας τον από την φανέλα με τον  Ευαγγέλου να μην βλέπει κάτι», έγραψε το σάιτ www.sportlarissa.gr. Και στο 57’ το παιχνίδι ήταν στο 2-0, καθώς τα άλλα δυο γκολ μπήκαν στο 74’ και στο 86’.
*11/02/18 ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 1-0: Το ματς κρίθηκε με πέναλτι-φάντασμα του Ευαγγέλου, ενώ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σελίν και ενώ η απόσταση από τη μπάλα πριν το σουτ, είναι δεν είναι ένα μέτρο. Μάλιστα ο Ουκρανός αιφνιδιάστηκε, καθώς περίμενε τη μπάλα να πάει στο δεξί του πόδι, όμως ο κόντρα κατέληξε αριστερά.
Στο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος, ο Ευαγγέλου θα έχει πρώτο βοηθό τον Φωτόπουλο που επίσης είναι Αθηναίος. Αν και πιο άπειρος από τον Κορίνθιο Καρσιώτη τον έβαλαν πρώτο βοηθό! Σε εννέα περσινούς αγώνες του ο Φωτόπουλος μπήκε μόνο μια φορά στην ΑΕΚ, ενώ ο Καρσιώτης δυο σε σύνολο δώδεκα παιχνιδιών που ορίστηκε.
Τέταρτος θα είναι ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Σχόλια