ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Tρεις ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή

Χωρίς τον Αστέρα Μικρομάνης και τον ΑΣ. Φυτειάς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής Μεσσηνίας.

Οι δύο ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή, όπως και ο Α.Ο. Χατζή στη Γ’ τοπική, που δεν είχε συμμετάσχει ούτε πέρυσι. Αυτές είναι οι τρεις “απώλειες” ενόψει της νέας σεζόν, μιας και χθες ήταν η τελευταία μέρα για τις δηλώσεις συμμετοχής τόσο στα πρωταθλήματα, όσο και στο κύπελλο, που διοργανώνει η ΕΠΣΜ Μεσσηνίας.

Με 32 σωματεία το κύπελλο

Στο κύπελλο η συμμετοχή για τις ομάδες της Β’ και της Γ’ τοπικής είναι προαιρετική και για μία ακόμα χρονιά όλες σχεδόν οι ομάδες αρνήθηκαν να λάβουν μέρος. Μοναδική εξαίρεση η Καλλιθέα, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Ως εκ τούτου στον εν λόγω θεσμό θα συμμετάσχουν 32 συνολικά ομάδες. Οι 16 της Α’ τοπικής, οι 14 της Α1 τοπικής, ο Πάμισος από τη Γ’ εθνική και η Καλλιθέα. Η κάτοχος του τροπαίου Καλαμάτα θα λάβει μέρος στο κύπελλο Ελλάδας. Η “Μαύρη Θύελλα” θα μάθει τον αντίπαλό της στις 13 Αυγούστου και οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 26 Αυγούστου. Κάτι που σημαίνει ότι η ΕΠΣΜ πρέπει να αλλάξει την ημερομηνία του τελικού του Σούπερ Καπ (Καλαμάτας – Πάμισος), που έχει οριστεί για τις 25 Αυγούστου.

Εκτός και αν η Μεσσηνιακή ομάδα είναι η μία από τις 53 που θα περάσει χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση.

Οσον αφορά το κύπελλο Μεσσηνίας, με δεδομένο ότι οι ομάδες είναι 32, θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.
ΠΗΓΗ: notosport.eleftheriaonline.gr

Σχόλια