Εθελοτυφλούν FIFA και Βασάλο

-Στην ΕΠΟ υπάρχει… σούπερ χάος και ο τοποτηρητής μίλησε για «τεράστιο έργο που επιτελεί η ομοσπονδία».
Είναι από τις φορές, με βάση το δημοκρατικό δικαίωμα της κριτικής, που οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για καταδείξουν κάποια πράγματα. Ευτυχώς, όμως, που υπάρχουν τα γεγονότα, ή καλύτερα το ρεπορτάζ, που δύνανται καλύψουν το συγκεκριμένο …κενό.
Αντιγράφουμε την τοποθέτηση του τοποτηρητή της FIFA, Μπιορν Βασάλο στο ΔΣ της ΕΠΟ την Πέμπτη 26 Ιουλίου: «Η διοίκηση του κ. Γραμμένου υλοποιεί ένα τεράστιο έργο. Βλέπουμε πρόοδο. Ο κ. Φούσεκ ήρθε να συνεισφέρει σε αυτό, υπάρχουν δυνατότητες στην ομοσπονδία. Ξεκινάμε για τη νέα περίοδο με πλήρη σύνθεση στην ΚΕΔ, την Επιτροπή Παρακολούθησης και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα. Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να προοδεύσει και να βελτιωθεί η διεθνής εικόνα του. Πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη».
Ξεπερνάμε ότι από την μια βλέπει πρόοδο στην ΕΠΟ, ενώ έναν μήνα νωρίτερα είπε στη ΓΣ της ΕΠΟ ότι «δεν θα φύγουμε αν δεν λειτουργήσετε σωστά»! Ξεπερνάμε, επίσης, ότι παρά την… πρόοδο, η ΕΠΟ δεν απέφυγε τον υπερσύμβουλο.
Όμως, που είδε ο Βασάλο το τεράστιο έργο της ΕΠΟ που συνεδριάζει μια στο τόσο; Γιατί δεν βλέπει το «σούπερ χάος» στο Πάρκο Γουδί, καθώς στην Ομοσπονδία υπάρχει ένα ΔΣ που δεν μπορεί να λειτουργήσει; Ο Μαλτέζος δεν έμαθε ότι μια μέρα νωρίτερα, στις 25 Ιουλίου, έλαβαν χώρα απίστευτοι καβγάδες στο «παρασυμβούλιο», στο πλαίσιο της εισήγησης της Τεχνικής Επιτροπής για τους Ομοσπονδιακούς προπονητές;

Σχόλια