Εικόνα διάλυσης στο Πάρκο


-Για να μαθαίνει ο Βασάλο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκε, στο παρασυμβούλιο της ΕΠΟ που έλαβε χώρα την Τετάρτη 25 Ιουλίου η κατάσταση δεν ήταν απλά εκρηκτική, παρά υπήρξαν… εκρήξεις! Ακόμη, και αν θελήσουμε να ξεπεράσουμε τη μεγάλη κόντρα των Βρακά-Παπαχρήστου εντός της Τεχνικής Επιτροπής με θέμα την τύχη των ομοσπονδιακών προπονητών πλην του Σκίμπε. Ένα θέμα για το οποίο υπήρξε εισήγηση, όμως δεν τέθηκε στο ΔΣ, διότι να πνεύματα δεν είχαν ηρεμήσει και υπήρξε κίνδυνος να ξεφύγει εκ νέου η κατάσταση, κάτι που δεν θα ήταν καλό να συμβεί μπροστά στα μάτια των Βασάλο και Χούμπελ.
Μέγας… φασαριόζος ο Λεωνίδας Θωμαϊδης, που δεν έχει διαψευστεί ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Μελισσανίδη για το ΔΣ της ΕΠΟ, καθώς είναι ο μοναδικός που δεν είναι πρόεδρος ποδοσφαιρικής ένωσης. Με τον συγκεκριμένο οι παράγοντες που ανήκουν στο μπλοκ του Βορρά όχι απλά «βράζουν», πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά δεν θέλουν να τον βλέπουν. Λεπτομέρεια: Ο Θωμαϊδης συμφωνούσε με τον Παπαχρήστο που αντιδρούσε στις εισηγήσεις του Βρακά.
Για να καταλάβετε τι γίνεται στην ΕΠΟ, στο παρασυμβούλιο ακούστηκαν εκφράσεις «να μην κατεβαίνει πλέον κανείς κάτω από τη Λάρισα χωρίς επιπτώσεις», ή «να μην προσγειώνεται σε αεροδρόμια της Αττικής χωρίς να κοιτάζει συνεχώς πίσω του». Δεν έχει σημασία ποιος τις είπε. Σημασία έχει ότι αυτές δείχνουν πόσο… φευγάτη είναι η κατάσταση!
Ακούστηκαν κι άλλα χειρότερα, τόσο βαριά που ξεφεύγουν από κάθε επίπεδο, αγγίζοντας αυτό το πεζοδρομίου. Μάλιστα, κάποιοι υποστηρίζουν, ότι υπήρξαν μέχρι και απειλές.
Πλέον η Ομοσπονδία όχι μόνο δεν μπορεί να κάνει συμβούλιο. Ούτε στο παρασυμβούλιο δεν μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους χωρίς να τσακωθούν!
Τέτοια πράγματα δεν έχουν συμβεί ξανά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον οι κόντρες δεν είναι μόνο για συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς κάποιοι βλέπουν ότι θα τους… ξεβράσει το ποτάμι των εξελίξεων και θα επιστρέψουν σε κατάσταση ανυπαρξίας. Απόδειξη η εξής φράση, που σύμφωνα με πληροφορίες, ειπώθηκε: «Εσένα δεν σε απειλώ αλλά θα σε δείρω».

Σχόλια