Πιο κραυγαλέο λάθος υπέρ της ΑΕΚ δεν γίνεται! – Αν ήταν επίσημο ματς δεν θα υπήρχε Ευθυμιάδης στον πίνακα

-Κρίμα, επειδή πρόκειται για πολύ έμπειρο και διεθνή βοηθό
«Εγραψε» με το… καλημέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο διεθνής βοηθός Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας). Το λάθος του στο 46’ του φιλικού αγώνα ΑΕΚ-Γαλατασαράι (3-2) ήταν κραυγαλέο, που πιο κραυγαλέο δεν γίνεται! Στο λεπτό αυτό σκόραρε ο Σερντάρ και αν ο Ευθυμιάδης δεν ακύρωνε το κανονικό γκολ θα γινόταν το 2-1 υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας. Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι τον σκόρερ της τουρκικής ομάδας κάλυπταν τέσσερις αμυντικοί της ΑΕΚ, όμως πέρα έβρεχε για τον Ευθυμιάδη (Πιερίας).
Ο Ευθυμιάδης είναι 45 ετών, άρα τον Δεκέμβριο συμπληρώνει το όριο ηλικίας και θα βγει εκτός πινάκων. Παρόλα αυτά τον κράτησαν στους πίνακες, βγάζοντας όχι μόνο νεώτερους αλλά και ικανότερους βοηθούς, καθώς ο εκ Πιερίας βοηθός τα τελευταία δυο χρόνια δεν αποφεύγει τα λάθη! Επίσης, είναι απορίας άξιο πως τον όρισαν στο χθεσινό φιλικό αντί να βάλουν κάποιον νεώτερο να αποκτήσει και εμπειρίες.
Με την απόδοσή του Ευθυμιάδη εκτέθηκε ο Περέιρα και όπως φαίνεται στη διαιτησία θα συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα με την προηγούμενη σεζόν, όπου οι αρμόδιοι έφτασαν στο σημείο να ορίσουν μέχρι και ξένο διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2! Να μην παραβλέψουμε ότι ο Ευθυμιάδης είναι ένας από τους δυο βοηθούς που ο Κοντονής ανέβαλε τον προπερσινό τελικό Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ώστε να πλαισιώσει τον Σιδηρόπουλο. Βέβαια, λεπτομέρεια αποτελεί πως εξαιτίας των λαθών του, δηλαδή της φθίνουσας πορείας του (σ.σ. η κριτική είναι πάντα αγωνιστική) ο… κορυφαίος τον «υποβίβασε» από τη διαιτητική ομάδα του και τον έκανε τέταρτο, καθώς στους ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ ως τέταρτοι διαιτητές μπαίνουν βοηθοί.
Για τους λάτρεις των στατιστικών να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη σεζόν ο Ευθυμιάδης μπήκε σε τέσσερα ματς της ΑΕΚ, έχοντας συνολικά 11 ορισμούς στο πρωτάθλημα.
Χάλια ήταν και ο Τζήλος (Λάρισας). Ντε και καλά, διαιτητικά, να παίξει ΑΕΚ!!! Πως θα γίνει διεθνής;